OVO JE NAJVEĆA TAJNA SERIJE "SREĆNI LJUDI": Simu SVI PAMTE, ali niko NE ZNA njegovo PRAVO IME, naježićete se
Foto: Printscreen

bubica

OVO JE NAJVEĆA TAJNA SERIJE "SREĆNI LJUDI": Simu SVI PAMTE, ali niko NE ZNA njegovo PRAVO IME, naježićete se

Glumice Eva Ras i Žiža Stojanović, koje su u seriji bile stanarke “Ranča proteklih“, u privatnom životu se nisu podnosile.

Objavljeno: 18:02h

Serija „Srećni ljudi“ jedan je od najvećih TV hitova devedesetih godina i naslednica čuvenog „Boljeg života“. Pikanterija u vezi sa ovom serijom Siniše Pavića ima mnogo, ali nekoliko se posebno izdvaja.

Glumice Eva Ras i Žiža Stojanović, koje su u seriji bile stanarke “Ranča proteklih“, u privatnom životu se nisu podnosile. “Ranč prokletih” i danas postoji. Nalazi se u blizini Partizanovog stadiona, ali u blizini nema solitera iako su se rančeri stalno žalili da im iz novoizgrađenih solitera bacaju smeće u dvorište i da im kradu struju.

1 / 7 Foto: Aleksa Petrović

Tanja Bošković je, kako se tada pisalo, napustila seriju, a razlog je bio mali honorar. Tanja Bošković se tada požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da dok ode do pijace, inflacija pojede ceo honorar. Dragan Jovanović napustio je seriju iz istog razloga, a na Draganov predlog je njegov lik Lune Šćekić otišao u zavičaj da se zaposli.

srećni ljudi
foto: Printscreen

Milan Gutović nije prihvatio ulogu zbog malog honorara.

– Ja sam tražio jedan honorar pre nego što je počelo snimanje ‘Srećnih ljudi’. A onda je došao producent i objasnio mi da ne može da mi da taj honorar zbog nekog poreza već može da mi da 100 dinara manje. E tada sam odustao“, ispričao je Gutović u emisiji „TV lica kao sav normalan svet“.

Srećni Ljudi, Kuća
foto: Aleksa Petrović

Iako se u početku činilo da je pas Sima slep, glavni glumac i njegov vlasnik, pokojni Desimir Stanojević, ispričao je da je zbog katarakte bio slabovid, ali ne i slep. Simino pravo ime bilo je Amon i osvajao je lovačke titule. Sima je doživeo duboku starost – 14 godina.

(Espreso / Filmitv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.