ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: On oseća duboko, on oseća nežno - "S LJUBAVLJU, VINSENT"
,,S ljubavlju Vinsent", Foto: Profimedia

umetnički!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: On oseća duboko, on oseća nežno - "S LJUBAVLJU, VINSENT"

,,S ljubavlju, Vinsent" se bazira na stvarnim ličnostima iz života proslavljenog umetnika Vinsenta Van Goga, putem kojih film razvija radnju o događajima o kojima je umetnik pisao u više od 800 pisama

Objavljeno:

Espreso danas donosi film koji će obratovati umetničke duše! U pitanju je animirano ostavarenje iz 2017. godine pod imenom ,,S ljubavlju, Vinsent".

Zvezde koje se se se istakle u njemu su: Robert Gulazik, Daglas But, Džerom Flin, Sirša Ronan, Kris O'Daud i Ejdan Tarner.

S ljubavlju Vinsent
foto: Profimedia

,,S ljubavlju, Vinsent" se bazira na stvarnim ličnostima iz života proslavljenog umetnika Vinsenta Van Goga, putem kojih film razvija radnju o događajima o kojima je umetnik pisao u više od 800 pisama.

Želim da dodirnem ljude svojom umetnošću. Želim da kažu „on oseća duboko, on oseća nežno“.

Animirani enterijeri i eksterijeri vode gledaoce na putovanje kroz Vinsentov život, otkrivajući tajne delove slagalice. Film se takođe oslanja na skorašnju hipotezu istoričara umetnosti, koja ističe da uzrok Vinsentove smrti nije bilo samoubistvo.

1 / 4 Foto: Profimedia

Film očarava prikazom 12 remek dela poznatog umetnika koji prate radnju pomentih pisama i otkrivaju misteriju tragične smrti Vinsenta Van Goga. U stvaranju filma, učestvovalo je 125 slikara, izabranih među 4.000 umetnika iz čitavog sveta koji su se prijavili za rad na ovom projektu.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,S ljubavlju, Vinsent" treba da pogledaju svi umetnici, i vizuelni i ostali kako bi u njemu pronašli nadahnuće i otkrili neispričanu priču slavnog umetnika. Način na koji je ovo ostvarenje koncipirano će Vas oduševiti svojom jedinstvenošću.

Bonus video:

06:03

RUSIJA KORISTI METODU SPRŽENA ZEMLJA: Prvo se koristi artiljerija, potom bacači raketa a onda KO PREŽIVI SUOČAVA SE SA OVIM!

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.