ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Imam osećaj da se ceo svet okreće oko mene - "TRUMANOV ŠOU"
,,Trumanov šou", Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers, Printscreen/Instagram/sametkocaofficial

bizarno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Imam osećaj da se ceo svet okreće oko mene - "TRUMANOV ŠOU"

Zamislite da Vas tokom čitavog života posmatraju milioni ljudi, da Vi o tome nemate pojma

Objavljeno:

Espreso Vam želi srećan ponedeljak i predlaže da danas Vaš filmski izbor bude satirična psihološka kombinacija komedije i drame poznata kao ,,Trumanov šou".

Zvezde u njemu koje će Vas ostaviti bez daha su: Džim Keri, Lora Lini, Noa Emerič, Nataša Makelhon, Holand Tejlor i Ed Haris.

Trumanov šou
foto: Printscreen/Instagram/sametkocaofficial

Zamislite da Vas tokom čitavog života posmatraju milioni ljudi, da Vi o tome nemate pojma. Kako biste se osećali? I da li biste uspeli da ,,provalite" tajnu? ,,Trumanov šou" istražuje upravo tu ideju kroz život Trumana Berbanka od rođenja pa sve do zrelog doba.

Imam osećaj da se ceo svet okreće oko mene."

Truman nesvesno postaje zvezda ,,Trumanovog šoua", tj. rijalitija koji se snima 24 sata dnevno preko hiljada skrivenih kamera i emituje publici širom sveta. Šou stiče veliku gledanost zbog Trumanove autentičnosti sa kojom se poistovećuju mase.

1 / 17 Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers

Međutim, situacija počinje da se komplikuje kako se emisija bliži svojoj 30. godišnjici, jer Truman počinje da otkriva neobične elemente kao što su reflektor koji pada sa neba ispred njegove kuće i radio kanal koji precizno opisuje njegove pokrete. Truman počinje da preispituje svoj život i shvata da se grad nekako vrti oko njega.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Trumanov šou" treba da pogledaju svi ljubitelji distopija, bizarnosti i raznoraznih teorija zavere. Ovo ostvarenje će potkrepiti Vašu radoznalost i navesti će Vas da preispitate svoju realnost. NIšta nije onako kako se čini.

Bonus video:

02:32

Kurir dnevni horoskop za 07.3.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.