BRAT MARKA PANTELIĆA JE GLUMAC IZ MONTEVIDEA: Igrao je jednu od GLAVNIH ULOGA, šok za mnoge (FOTO)
Marko Pantelić, Foto: FK Crvena zvezda

OVO NISTE ZNALI

BRAT MARKA PANTELIĆA JE GLUMAC IZ MONTEVIDEA: Igrao je jednu od GLAVNIH ULOGA, šok za mnoge (FOTO)

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Marko Pantelić ima brata koji ima veoma interesantno ime. Naime, mlađi brat proslavljenog golgetera nosi isto ime kao i on - Marko Pantelić.

Objavljeno: 22:14h

Bivši reprezentativac Srbije je, kako je rekao za domaće medije, dugo molio svoje roditelje da mu podare brata ili sestru, a kada je konačno dobio brata majka ga je pitala kako bi voleo da se zove. Ljubimac Delija je zahtevao da se njegov brat zove isto kao i on, Marko.

Majka mu se usprotivila, ali je Pantelić bio uporan i na kraju izgurao svoje, ali su pod pritiskom rođaka roditelji morali da novorođenoj bebi daju i srednje ime. Čast da dodeli srednje ime mlađem bratu je takođe imao stariji Marko i ni to nije prošlo bez mašte. Mlađi brat je dobio ime Marko Mak Pantelić, a kada ga je majka začuđeno zapitala zašto baš Mak, usledio je spreman odgovor.

Marko Pantelić
foto: RTS Printscreen

- Ja kažem pa zato što je štrudla sa makom najlepša štrudla na svetu i moj brat mora da bude najlepši dečko na svetu. Veliki poljubac za majku koja ispunjava sve moje želje. Zaista sam ponosan na svog brata, mnogo ga volim i dao bih život za njega. Vrlo je ozbiljan u svojoj profesiji, proslavio se ulogom Kirila u ’Putu za Montevideo’ i žao mi je što ga u poslednje vreme nema više u filmovima i serijama. Posvetio se humanitarnom radu i svi smo u porodici ponosni na njegovu nagradu za ’kilometar kose’ koja je bolesnim devojčicama obezbedila nove perike - izjavio je potpredsednik FSS.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.