NAJVEĆI GLUMAČKI ZAVODNIK "SMOTAO" 33 GODINE MLAĐU: Uhvaćeni u GRUPNOJ slici (FOTO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers

holivudski šarm

NAJVEĆI GLUMAČKI ZAVODNIK "SMOTAO" 33 GODINE MLAĐU: Uhvaćeni u GRUPNOJ slici (FOTO)

Večitom zavodniku i šarmeru kojeg su proslavile mnoge uloge u romantičnim filmovima, tada, rame uz rame sa Džulijom Roberts, Vinonom Rajder i mnogim drugim lepoticama, čini se da mu ni u osmoj deceniji godine ne mogu ništa.

Objavljeno:

Kao i u filmovima u kojima je glumio, Ričad Gir je uvek bio u društvu lepotica i u privatnom životu. Iako sreću nije pronašao u prethdnim vezama i brakovima koje je imao, srce mu je zaključala mlada Špankinja Aleksandra Silva sa kojom je dobio dva sina.

Večitom zavodniku i šarmeru kojeg su proslavile mnoge uloge u romantičnim filmovima, tada, rame uz rame sa Džulijom Roberts, Vinonom Rajder i mnogim drugim lepoticama, čini se da mu ni u osmoj deceniji godine ne mogu ništa.

Slavni holivudski glumac Ričard Gir snimljen je na odmoru u Španiji sa svojom 33 godine mlađom suprugom Aleksandrom Silva i dvojicom sinova kako uživaju u čarima mora na luksuznoj jahti.

Glumac ne krije zadovoljstvo da je ispunjen u novom braku, a slobodne trenutke voli da podeli sa porodicom i baveći se hobijima.

Sudeći po slikama koje kruže internetom, Gir je veliki ljubitelj ronjenja i trke na džet skiju, a to dokazuje i zbog odlične forme u kojoj je godinama.

Odmor koji su proveli u Silvinoj rodnoj zemlji glumac je iskoristio da bi uživao u društvu lepe supruge kao i u zajedničkim romantičnim šetnjama plažom. Njegova tri decenije mlađa supruga Aleksandra na plaži je bila u beloj haljinici sa razbarušenom svetlosmeđom kosom u vrlo opuštenom izdanju.

Delovala je izuzetno blisko sa svojim partnerom, a na prvi pogled se stiče utisak da su i uprkos velikoj razlici u godinama, skladan par. Naklonost svojoj supuzi Gir je pokazao razmenjujući nežnosti sa njom.

Par je sklopio brak pre 4 godine, a u njemu su dobili dva sina od kojih jedan ima 4, a drugi 2 godine. Ričard ima i 22 – godišnjeg sina Homera, kojeg je dobio u braku sa Keri Louel.

Iako su ga dugi niz godina povezivali mnogim lepoticama, Aleksandra je Ričardu ukrala srce još 2014. godine kada su i započeli vezu, a 2018. godine su se i zvanično venčali. Godinama ranije njena je porodica bliska sa Girom i iz te bliske veze se rodila i njihova ljubav.

Aleksandra je španska aktivistkinja i ćerka je Ignasia Silve, biznismena i bivšeg čelnika španskog kluba Real Madrid. Dok je bila u procesu razvoda od tadašnjeg supruga, upoznala je Ričarda.

Ričard je u najdužem braku bio sa Keri Louel, 11 godina, dok je sa nekadašnjim supermodelom Sindi Kraford delio bračne trenutke 4 godine. U međuvremenu, srce su mu krale mnoge druge poznate umetnice i koleginice, poput Barbare Strejsend i Penelope Milford, ali na kratko. Napokon se konačno skrasio pored mlade Silve, koja mu je očigledno produžila mladalački duh.

Gir i njegova sadašnja supruga su imali prethodno vezu na daljinu, između Amerike i Španije, ali sada žive zajedno u Njujorku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.