JEDNA STVAR JE NATERALA GLUMCA DA SE OTRGNE IZ PAKLA DROGE: Rešio da progovori o NAJTEŽEM PERIODU!
Foto: Profimedia

OVO NISTE ZNALI

JEDNA STVAR JE NATERALA GLUMCA DA SE OTRGNE IZ PAKLA DROGE: Rešio da progovori o NAJTEŽEM PERIODU!

Glumac je nedavno otkrio nekoliko šokantnih detalja iz života

Objavljeno:

Miljenik mnogih žena Bredli Kuper, progovorio je o problemu sa alkoholom i drogom, kao i kako se izborio sa tim.

Naime, on je veliku pažnju privukao u filmu "Zvezda je rođena" gde je glumeo muzičara koji je uništio sve dobro u svom životu zbog zavisnosti, a sudeći po nedavnim Kuperovim izjavama, čini se da je kroz sličan pakao prolazio i u stvarnom životu.

Glumac je nedavno otkrio nekoliko šokantnih detalja iz života, a o svemu tome je pričao sa svojim prijateljem, glumcem Vilom Arnetom, kada se pojavio u jednoj emisiji.

Kuper je objasnio da se to sve dogodilo 2004. godine, kada je živeo pored glumca Džejsona Bejtmana. Njih dvoje su jedne večeri otišli na večeru sa još jednim prijateljem, a Arnet je pitao Kupera kako misli da je prošla noć.

Glumac se prisećao te večeri i bio ubeđen da je proslo sjajno, pogotovo jer je bio tako dobro raspoložen i smešan, ali Arnetov stav je bio sasvim drugačiji. Rekao je Kuperu: "Bio si pravi kreten", a onda ga je opomenuo što svoje pse nije izveo u šetnju. U tom trenutku psi su stajali 16 sati ispred vrata, a onda se Kuperu upalila lampica.

- I to je bio prvi put da sam shvatio da imam problem s drogom i alkoholom - rekao je glumac.

Osim što je shvatio da je ovisnik, Kuper je rekao da ga je to nateralo da vidi da ta lažna, povučena osoba koju je pokušao da prikrije ne funkcioniše. Shvatio je da je sve vreme drogom i alkoholom ispunjavao nedostatak samopoštovanja, te da je samo pokušavao da se uklopi.

1 / 9 Foto: Profimedia

- Nisam mogao da uđem ni u jedan klub, nijedna devojka nije htela stvarno da me pogleda. Potpuno sam bio depresivan - rekao je gumac.

Kuper se preselio u Los Anđeles zbog svoje uloge u drami sa Dženifer Garner na ABC-u i osećao se kao da se vratio u srednju školu.

- Svaka stvar je apsolutno zasenjena ili dovedena u veličanstvene boje činjenicom da sam postao otac divnom ljudskom biću - rekao je Kuper

Bonus video:

36:37

ESPRESO INTERVJU: Mirče i Ana Radulović

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.