ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Gde sam bila celog svog života? - "BURLESKA"
,,Burleska", Foto: Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment, Printscreen/Instagram/mc_dicasdefilmeselivros

spektakularno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Gde sam bila celog svog života? - "BURLESKA"

,,Burleska" otvara priču sa Ali, mladom devojkom je iz malog grada u Ajovi čiji se život uskoro dramatično menja kada jedne večeri čuje muziku iz kabarea, čija je vlasnica otmena Tes Skali

Objavljeno:

Espreso u novu radnu sedmicu ulazi u punom sjaju sa spektakularnim ostvarenjem iz 2010. godine, poznatim kao ,,Burleska".

U glavnim ulogama ćete obožavati: Šer, Kristinu Agileru, Erika Dejna, Kema Gigandeta, Džulijen Hju, Alana Kaminga, Pitera Galagera, Kristin Bel i Stenlija Tučija.

Burleska
foto: Printscreen/Instagram/mc_dicasdefilmeselivros

,,Burleska" otvara priču sa Ali, mladom devojkom je iz malog grada u Ajovi čiji se život uskoro dramatično menja kada jedne večeri čuje muziku iz kabarea, čija je vlasnica otmena Tes Skali.

Gde sam bila celog svog života?

Iako svoju karijeru počinje konobarisanjem, Ali se ubrzo pronalazi u životu šoubiznisa. Njen božanstven glas i zasenjujuć scenski nastup brzo stiču simpatije ne samo vlasnice, već i brojnih gledalace.

1 / 8 Foto: Printscreen/Youtube/Sony Pictures Entertainment

Ali je zvezda, i svi to znaju! Ni tnovit put, spletke, ni laži je ne mogu sprečiti u praćenju sopstvenih snova. Ona nastavlja hrabro bez obzira na sve, i njen uspeh sija kao dijamant.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Burleska" je idealna za one koji obožavaju bleštave mjuzikle, moćne vokale, glamur i naravno Šer i Kristinu Agileru. Priču dodatno ulepšavaju dinamika glumačke postave i vizuelni efekti.

Bonus video:

24:54

CENTRALNI DNEVNIK 05.06.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.