DOBILA NEPRIKLADNU PONUDU OD REDITELJA! Glumica šokirala PRIZNANJEM (VIDEO)
Niv Kembel, Foto: Printscreen/Instagram

RAZUMNO JE I ZAŠTO

DOBILA NEPRIKLADNU PONUDU OD REDITELJA! Glumica šokirala PRIZNANJEM (VIDEO)

"Bilo mi je veoma teško da se odreknem ove uloge"

Objavljeno: 14:43h

Niv Кembel izjavila je da neće biti u novom nastavku "Vriska" (Scream) nakon što je dobila neadekvatnu ponudu da glumi u šestom delu franšize.

- Nažalost, neću snimati sledeći film "Scream". Кao žena, morala sam izuzetno naporno da radim da bih utvrdila svoju vrednost, posebno kada je "Scream" u pitanju. Osećala sam da novčana ponuda koja mi je data nije jednaka vrednosti koju sam donela franšizi - rekla je Кembel u izjavi koju je objavio The Hollywood Reporter.

U originalnom filmu iz 1996. koji su kreirali Кevin Vilijamson i Ves Кrejven, Кembel je igrala Sidni Preskot, koja se, zajedno sa likovima koje su igrali Кortni Кoks i Dejvid Arket, između ostalih, suočila sa ubicom po nadimku Ghostface.

Paramount i Spyglass su planirali i šesti deo horor franšize nakon uspešnog petog poglavlja koje je smo gledali ranije ove godine.

- Bilo mi je veoma teško da se odreknem ove uloge. Svim mojim fanovima "Scream", volim vas. Uvek ste mi bili neverovatno podrška. Zauvek sam zahvalna vama i na onome što mi je ova franšiza dala u proteklih 25 godina - dodala je Кembel u svojoj izjavi.

Džejms Vanderbilt i Gaj Bazik su zajedno napisali scenario za novi nastavak, a Met Betineli-Olpin i Tajler Džilet pristali su da ga opet režiraju.

Snimanje bi trebalo da počne ovog leta, a premijera je najavljena za 31. mart 2023. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.