ONA JE BILA NAJLEPŠA GLUMICA SFRJ: Snimala EROTSKE scene, a onda je NESTALA (FOTO)
Maja Sabljić, Foto: Printscreen

sećate li se?

ONA JE BILA NAJLEPŠA GLUMICA SFRJ: Snimala EROTSKE scene, a onda je NESTALA (FOTO)

Glumica koja je mamila uzdahe publike u čitavoj bivšoj Jugoslaviji

Objavljeno: 11:37h

Maja Sabljić (61) decenijama važi za jednu od najlepših žena koje su se pojavile ispred kamere, a njena vanserijska lepota obezbedila joj je uloge zavodnica i žena kojima je nemoguće odoleti.

Maja Sabljić je uplovila u glumačke vode davne 1979. godine kada je snimila film "Lične stvari" o svom upisu na Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Nakon prijema u uži krug kandidata ona ipak ne uspeva da te godine upiše glumu. U filmu se, pored ostalih, mogu videti Sonja Savić, Zoran Cvijanović, Svetislav Goncić i Olivera Ježina.

Glumicu pamtimo po ulogama u filmovima “Groznica ljubavi” (1984), “Pazi šta radiš” (1984), “Kamiondžije opet voze” (1984), “Druga Žikina dinastija” (1986), “Policajac sa Petlovog brda” (1992, 1994), “Ona voli Zvezdu” (2001), “Lavirint” (2002), ali i seriji TV seriji “Bolji život” (1990).

Maja Sabljić
foto: Print Screen Youtube

Maja Sabljić se nakon filma Lavirint povlači iz sveta glume, sve do skoro kada je zaigrala u domaćoj seriji “Junaci našeg doba” 2019. godine. Iste godine pojavila se na jednom događaju gde je primila nagradu i pokazala da je i danas veoma lepa i atraktivna, iako je nabacila koji kilogram.

- Više ne razmišljam o tih dvadeset godina provedenih u kinematografiji i kao da je to bio moj neki drugi život. U to vreme bilo je mnogo lepše, drugačije i druge vrednosti su bile na ceni - rekla je Maja svojevremeno za "Blic".

Maja Sabljić
foto: Printscreen

Inače, glumica još od 1993. godine živi u Americi, tačnije u Los Anđelesu. Kako se pisalo, tamo živi raskošnim životom i to na Bulevaru sumraka, između Holivuda i Beverli Hilsa.

Bila je u braku sa američkim biznismenom srpskog porekla Đorđem Zečevićem sve do njegove smrti, 2012. godine.

- Glumci u Holivudu žive u svom zatvorenom svetu. Ali, najveće zvezde su u stvari najnormalnije i najprijatnije osobe. To mi je bilo baš fascinantno. Pošto smo se moj pokojni suprug i ja družili sa Dan Tanom i često smo bili u jednom od njegovih restorana, viđali smo poznate glumce. Ali, njih niko ne sme da davi. Međutim, one koje je Dan Tana pozdravio ili se družio s njima, viđali smo ih i mi - ispričala je Maja svojevremeno, koja danas živi na relaciji Los Anđeles - Beograd.

1 / 3 Foto: Damir Dervišagić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.