OBRUŠIO SE NA NIKOLU ĐURIČKOG: "Ljigav je, zaslužuje..." (VIDEO)
Nikola Đuričko, Foto: Printscreen/Youtube

SVAKA ČAST

OBRUŠIO SE NA NIKOLU ĐURIČKOG: "Ljigav je, zaslužuje..." (VIDEO)

Nikola Đuričko u novoj sezoni serije "Stranger Things”

Objavljeno:

Stiven King, jedan od najpoznatijih pisaca na svetu, uživa u četvrtoj sezoni Netfliksove hit serije "Stranger Things" i po svoj prilici oduševljen je likom ruskog švercera Jurija, kojeg igra srpski glumac Nikola Đuričko.

Naš glumac igra ruskog švercera.

"Obožavam ljigavog Rusa, Jurija. Zaslužuje sopstvenu seriju. Kao Beri, samo ruski", napisao je King na svom zvaničnom Tviter nalogu.

Nikola Đuričko u novoj sezoni serije "Stranger Things” igra švercera Jurija koji treba Džojs Bajers i Marija Baumana da preveze od Aljaske do SSSR-a, kako bi spasili policijskog šefa Džima Hopera koji je na kraju prošle sezone kao zarobljenik završio u sovjetskom zatvoru na Kamčatki.

Prvih sedam epizoda četvrte sezone "Stranger Things" objavljeno je na Netfliksu 27. maja, a novi doživljaji ekipe iz Hokinsa imali su najuspešniju premijeru od svih serija na engleskom jeziku u istoriji tog striming servisa.

Bilo joj je dovoljno nepunih pet dana da postane najgledanija u čak 83 države, a korisnici širom sveta su u tom periodu odgledali 286,7 miliona sati nove sezone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.