POZNATI GLUMAC RASKRINKAO SLOBODU MIĆALOVIĆ! Ovo mu je radila!
Sloboda Mićalović, Foto: Printscreen

bez dlake na jeziku

POZNATI GLUMAC RASKRINKAO SLOBODU MIĆALOVIĆ! Ovo mu je radila!

Opisao ih je kao velike glumce i još veće ljude

Objavljeno: 09:14h

Glumac Marko Vasiljević, zvezda serije "Tajne vinove loze" u kojoj tumači lik Marka Smiljanića, ima samo reči hvale za koleginicu Slobodu Mićalović koja mu u ovom ostvarenju igra majku.

Marko je govorio o saradnji sa Slobodom, koja u seriji igra njegovu majku Veru Smiljanić, kao i sa njenim suprugom Vojinom Ćetkovićem koji u popularnoj telenoveli tumači lik Vuka Tomovića.

Opisao ih je kao velike glumce i još veće ljude.

"I Vojin i Boba su divni ljudi, veliki ljudi, što je meni pre svega najbitnija stvar. A onda su i veliki glumci, zašto, zato što su u svojoj veličini i dalje skromni. Ja to jako cenim i poštujem. Drugo, za kolege su jako pristupačni. U početku je moglo da se desi da imam strah od njih, da mi ne bude prijatno, oni su mogli da budu drugačiji, da meni stvore takav utisak. Međutim, od samog starta to ne da je uživanje, nego privilegija biti u kadru sa njima. Ja vidim scene sa Bobom koliko rastu u odnosu na prvu sezonu, koliko se taj odnos razvio. Takođe, najveći kompliment je meni dala moja majka koja kaže da taj odnos podseća na moj i njen, jer moja majka je isto mlada, tako da iz toga sam i gradio to. Najveći je problem to bio sa Bobom jer ona je privatno osam godina starija od mene, i svi smo bili skeptični kako će to da izgleda, međutim na kraju se ispostavilo da apsolutno pije vodu", ispričao je Marko u emisiji "Prvi red" na TV K1.

Sloboda Mićalović
foto: Printscreen/Youtube/K1 Televizija

Druga sezona serije "Tajne vinove loze" trenutno se emituje, a pored ove uloge Marko je ostvario zapažene role i u seriji "Ubice mog oca" i filmu "Zaspanka za vojnike". Deo svoje ušteđevine je, kako je nedavno ispričao, uložio u kupovinu zemlje na kojoj zajedno sa bratom uzgaja orahe, te se ponovo nametnulo pitanje zarade u glumačkom svetu.

"Za moje pojmove ja zarađujem super, ali ja nemam stalna primanja i živim od snimanja, ja konstantno idem 'iz šupljeg u prazno'. Čekaš projekat, pa onda kad dobiješ projekat moraš da vratiš dugove koje si imao do tad, jer 5 meseci nisi imao primanja, a treba živeti u Beogradu, plaćati kiriju i tako dalje. Ja sam u poslednjih 5 godina zaradio ozbiljne pare, ali kad podelim koliko je to na mesečnom nivou, ja nikad nisam imao tolike pare odjednom na gomili", iskren je bio glumac u pomenutoj emisiji.

Marko je otkrio i da pored napornih snimanja ipak pronalazi vremena i da se bavi sportom.

"Treniram, idem u teretanu, ali treniram i MMA poslednje dve godine, to mi je velika ljubav", rekao je on.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.