SLIČNOST IZMEĐU KONSTRAKTE I ŠERIFOVIĆEVE JE NESTVARNA: Ovaj DETALJ malo ko prepozna, naslućuje se POBEDA?
Konstrakta, Foto: Printskrin/RTS, © ATA Images

slučajnost ?

SLIČNOST IZMEĐU KONSTRAKTE I ŠERIFOVIĆEVE JE NESTVARNA: Ovaj DETALJ malo ko prepozna, naslućuje se POBEDA?

Mnogima su promakli ovi detalji.

Objavljeno: 16:15h

Sinoć je u Torinu održano prvo polufinale Evrovizije, najvećeg i najpoznatijeg muzičkog takmičenja na svetu. Sedamnaest država predstavilo je svoje numere, a samo 10 zemalja se plasiralo u veliko finale koje će se održati u subotu, 14. maja. Više o tome možete proćitati ovde.

Konstrakta će nastupiti u četvrtak, 12. maja, kada će se održati drugo polufinalno veče. Pored nje, predstaviće se još 17 zemalja, a opet će samo 10 proći u finale.

Pesma Ane Đurić, poznatije kao Konstrakte, "In corpore sano" napravila je pravu pometnju i revoluciju na muzičkoj sceni. Za kratko vreme postala je veliki hit, a zanimljiv je podatak da jedino ona od ukupno 18 izvođača u drugoj polufinalnoj večeri neće izvesti pesmu na engleskom.

Kako su o Konstrakti pisali i svetski mediji, a interesovanje javnosti u celom svetu za performans i našu predstavnicu ne jenjava, mnogi njen nastup upoređuju sa nastupom pobednice Evrovizije 2007. godine - Marije Šerifović.

Nedavno je na društvenoj mreži Instagram osvanula fotografija koja pokazuje neverovatne sličnosti između performansa srpske predstavnice 2007. godine i Konstraktinog nastupa 2022.

Naime, obe predstavnice imaju isti broj čanova na sceni - njih 5.

Čak se može primetiti da je položaj ruku vrlo sličan.

Treća sličnost se odnosi na preovlađujuće boje - obe su se odlučile za crno - bele kombinacije i jednostavniji stil.

(Espreso/NovostiMagazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.