ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nisam znala da ljubav ima rok trajanja - "PISMA JULIJI"
,,Pisma Juliji", Foto: Printscreen/Youtube/BoxOfficeSmashers, Printscreen/Instagram/emetofilmcritic

inspirativno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nisam znala da ljubav ima rok trajanja - "PISMA JULIJI"

,,Pisma Juliji" svoju priču fokusiraju na život mlade devojke Sofi koja pronalazi informacije za Njujork Tajms i koja doživljava potpunu transformaciju kada sa svojim verenikom Viktorom otputuje na medeni mesec u Veronu

Objavljeno:

Nadovezujući se na romantične čari prelepe Italije, Espreso Vam donosi još jedno božanstveno ostvarenje koje budi jednake emocije i zove se ,,Pisma Juliji.

Atmosferu su dočarali: Amanda Sajfred, Kristofer Igan, Gael Garsija Bernal, Vanesa Redgrejv i Franko Nero.

Pisma Juliji
foto: Printscreen/Instagram/emetofilmcritic

,,Pisma Juliji" svoju priču fokusiraju na život mlade devojke Sofi koja pronalazi informacije za Njujork Tajms i koja doživljava potpunu transformaciju kada sa svojim verenikom Viktorom otputuje na medeni mesec u Veronu.

Život čine neuredni delovi."

Sofi tamo nailazi na zid prepun pisma koje su žene napisale Juliji Kapulet, romantičnoj heroini iz Šekspirovog dela Romeo i Julija. Sofi potom shvata da "Julijine sekretarice" odgovaraju na ta pisma, i ona odlučuje da im se pridruži.

1 / 15 Foto: Printscreen/Youtube/BoxOfficeSmashers

Ona pronalazi na veoma intrigantan izazov koje predstavlja odgovor na pismo, napisano pre 50 godina koje je napisala žena po imenu Kler Smit, u nadi da će ponovo videti svoju ljubav, Lorenca Bartolonija.

Nisam znala da ljubav ima rok trajanja."

Dve žene se upuštaju u životnu avanturu u potrazi za Lorencom. Društvo im pravi Klerin šarmantan unuk Čarli Viman koji ubrzo stiče Sofine simpatije. Avantura budi stare i mlade ljubavi i jedan neprikosnoven članak!

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Pisma Juliji" su kao stvorena za sve romantične duše koje uživaju u kvalitetnoj romantičnoj komediji koja nije previše otrcana niti previše melanholična. Uživati ćete u svakom trenutku ovog ostvarenja!

Bonus video:

14:48

VEČERNJI DNEVNIK 03.05.2022

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.