ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Sudbonosni susret dve duše - "SOBA U RIMU"
,,Soba u Rimu", Foto: Printscreen/Youtube/OUTtv, Printscreen/Instagram/madame_popova

romantično!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Sudbonosni susret dve duše - "SOBA U RIMU"

,,Soba u Rimu" je priča o ljudskoj ranjivosti i povezanosti koja prevazilazi jezičke, kulturološke, rodne i sve ostale barijere

Objavljeno:

Espreso je danas za Vas pripremio strastvenu kombinaciju romantike, komedije i drame smeštene u srcu Italije 2010. godine.

U glavnim ulogama ćete zapaziti Elenu Anaju, Natašu Jarovenko, Enrika Lo Versa i Najvu Nimri.

Soba u Rimu
foto: Printscreen/Instagram/madame_popova

,,Soba u Rimu" je priča o ljudskoj ranjivosti i povezanosti koja prevazilazi jezičke, kulturološke, rodne i sve ostale barijere.

Svoju priču otvara jedne noći kada španjolka Alba upoznaje ruskinju Natašu u italijanskom baru u Rimu i njih dve odlučuju da provedu veče zajedno. Međutim, ubrzo im biva jasno da to neće biti sasvim obično veče.

1 / 6 Foto: Printscreen/Youtube/OUTtv

One jedna drugoj otvaraju dušu, srce i ostale sakrivene deliće svoje psihe na krhom engleskom i mešavinom španskog i ruskog jezika, shvatajući da je njihov susret bio predodređen sudbinom. Kada svane novi dan znaju da će morati da se pozdrave, ali da li će hteti?

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Soba u Rimu" je idealna za one koji duboko osećaju svaki treptaj ljudske duše, te za one koji čeznu za sličnom konekcijom. Ovo ostvarenje će Vas duboko dirnuti i uzbuditi sva Vaša čula.

Bonus video:

38:39

USIJANJE 02.05.2022

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.