ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Da li cilj opravdava sredstvo? - "IRACIONALAN ČOVEK"
,,Iracionalan čovek", Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Trailers

SKANDALozno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Da li cilj opravdava sredstvo? - "IRACIONALAN ČOVEK"

,,Iracionalan čovek" svoje gledaoce poziva da testiraju granice svoje moralnosti putem priče o depresivnom profesoru filozofije koji pronalazi procvat i novu želju za životom na najbizarniji mogući način

Objavljeno:

Espreso ovog ponedeljka donosi neverovatno dramatičnu misteriju iz 2015. godine poznatu kao ,,Iracionalan čovek", čiju režiju potpisuje proslavljeni Vudi Alen.

Za spektakl su zaslužni: Hoakin Finiks, Ema Stoun, Parker Pousi i Džejmi Blekli.

Iracionalan čovek, Hoakin Finiks, Ema Stoun
foto: Printscreen/Instgram/____my_style._

,,Iracionalan čovek" svoje gledaoce poziva da testiraju granice svoje moralnosti putem priče o depresivnom profesoru filozofije koji pronalazi procvat i novu želju za životom na najbizarniji mogući način.

Kant je reako da ljudski um more pitanja koje ne može da zanemari, ali takođe ne može ni da odgovori."

Kada se Ejb, sredovečni profesor filozofije, koji pati od egzistencijalne krize praćene depresijom i alkoholizmom, pridružuje fakultetu u Novoj Engleskoj ni ne pomišlja da će mu to iskustvo promeniti život iz korena.

1 / 18 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Trailers

Iako je očigledno vrlo depresivan i samodestruktivan, on odmah stiče simpatije dve žene- profesorke hemije Rite i studentkinje Džil. Ono što je posebno zanimljivo (pored incidenta koji će uslediti) je da se njih dve ne nadmeću za njegovu pažnju, niti deluje kao da smatraju jedna drugu konkurencijom.

Jako je stravično kada ostanete bez distrakcija."

Izuzetne i lepe dame ipak ne uspevaju da oraspolože potonulog profesora na njihovo veliko razočarenje. Ono što ga ,,vraća u život" je kobni čin koji će počiniti jedne subote ujutru.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Iracionalan čovek" je preporučljiv za ljubitelje drame i misterije koji ujedno vole i blage elemente komedije. Ovo ostvarenje će Vas intrigirati i navesti Vas da dublje istražite razne psihološke aspekte ljudske ličnosti.

Bonus video:

08:13

TERZA OTKRIO DA LI NAVIJA ZA PARTIZAN, KAD IGRA PROTIV STRANACA: Progovorio i kog bi igrača uzeo da pojača Zvezdu ŠOKIRAO IZJAVOM

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.