OBJAVLJEN SNIMAK TRAGEDIJE SA SETA NA KOM JE BOLDVIN POSTAO UBICA: Vrlo je uznemirujuće (VIDEO)
Boldvin, Foto: Youtube prinstcreen

sve se vidi

OBJAVLJEN SNIMAK TRAGEDIJE SA SETA NA KOM JE BOLDVIN POSTAO UBICA: Vrlo je uznemirujuće (VIDEO)

Šerif Santa Fea Adan Mendoza takođe je objavio fotografije s mesta zločina i intervjue sa svedocima, među kojima je i Boldvinov.

Objavljeno:

Policija je objavila nove snimke sa seta filma "Rust" na kojima se vidi šta se sve događalo nakon što je Alek Boldvin usmrtio snimateljku Halynu Hutchins te ranio redatelja Joela Souzu, piše BBC.

Šerif Santa Fea Adan Mendoza takođe je objavio fotografije s mesta zločina i intervjue sa svedocima, među kojima je i Boldvinov. Policija je saopštila da će odluka o tome hoće li podneti kaznenu prijavu protiv Boldvina zavisiti o ishodu forenzičkog veštačenja.

U saopštenju uz objavljivanje snimka, šerif Mendoza je rekao da istraga o pucnjavi "ostaje otvorena i u toku".

"Kada istražne komponente budu dostavljene šerifovom uredu, moći ćemo dovršiti istragu kako bismo njene rezultate prosledili okružnom tužitelju Santa Fea", rekao je šerif Mendoza.

Boldvin kaže da nije povukao okidač

Na snimcima objavljenim u ponedeljak, može se videti kako policija i bolničari jure na mesto događaja. Vidljivo je koliko su se borili kako bi reanimirali Halynu dok je njeno beživotno telo ležalo na tlu. U videu je prikazan i reditelj Souza kako leži ranjen na zemlji.

Takođe, snimak prikazuje Boldvina koji je odeven kao kauboj te vežba s pištoljem pre tragičnog incidenta. Puštene su u javnost i fotografija glumčevih ruku nakon pucnjave.

Boldin je policajcima kazao da nije povukao okidač rekvizitnog pištolja dok je uvežbavao scenu te da nije znao da su pravi meci u oružju. "Izvukao sam pištolj i kako se cev čisti, okrenuo sam ga i podigao i on je opalio", rekao je Boldvin.

U zasebnom izveštaju o radnim zakonima na setu Rusta otkriveno je kako su filmski čelnici "znali da se na setu ne poštuju sigurnosne procedure vezane uz vatreno oružje, te pokazali potpunu ravnodušnost spram sigurnosti zaposlenika zanemarivši proveriti radnu praksu, kao i poduzeti korektivne mere".

(Espreso/Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.