SREĆAN ZAVRŠETAK FRANŠIZE: Ljubitelji LEDENOG DOBA dočekali da popularna VEVERICA POJEDE SVOJ ŽIR! (VIDEO)
Ledeno doba finale, Foto: Printscreen/youtube

kraj jedne ere

SREĆAN ZAVRŠETAK FRANŠIZE: Ljubitelji LEDENOG DOBA dočekali da popularna VEVERICA POJEDE SVOJ ŽIR! (VIDEO)

"Sve što je lepo ima kraj"

Objavljeno:

Svim ljubiteljima filmova "Ledeno doba" dobro je poznato da se mužjak veverice Skrat svim silama trudio da dođe do žira. On je napokon uspeo u svom naumu, i to u videu koji je objavila bivša filmska kompanija Blu skaj studios.

Kompanija je pre nekoliko dana zvanično prestala s radom, te je u tu čast objavila srećan završetak animiranog filma koji su rado gledala deca, ali i odrasli, i simbolično ga nazvali "Kraj".

- Mala ekipa umetnika se okupila kako bi napravila ovaj video. Na ovaj način se opraštamo od naših dragih gledalaca - napisali su.

Blu skaj studios su u aprilu prošle godine najavili da će se "Ugasiti" zbog lošeg poslovanja uzrokovanog pandemijom virusa korona.

Njihov direktor je tada rekao da je Skrat postao njihova maskota i da je definitivno ušao u istoriju kinematografije.

- Nažalost, sve što je lepo ima kraj. Nadam se da smo uspeli da vas usrećimo. Iz dubine srca vam se zahvaljujem što ste bili uz nas sve ove godine - rekao je.

Podsećamo, prvi deo franšize "Ledeno doba" objavljen je 2002. godine. Opisuje pustolovine sisara koji su pokušavali da prežive početak ledenog doba. "Ledeno doba" ima pet nastavaka: "Otapanje" (2006), "Dinosaurusi dolaze" (2009), "Pomeranje kontinenata" (2012), "Veliki udar" (2016) i "The Ice Age Adventures of Buck Wild" (2022).

( Espreso / Telegraf )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.