MEDIJI JAVLJAJU, UMRLA POZNATA GLUMICA! (FOTO)
Glumica, Foto: Printscreen/Youtube/ CrystalEye90210

saopšteno

MEDIJI JAVLJAJU, UMRLA POZNATA GLUMICA! (FOTO)

Sve u svemu, gostovala je u preko 40 TV emisija, poslednji put u epizodi zakona i reda.

Objavljeno:

Napustila nas je još jedna velika žena.

Porodica i prijatelji se opraštaju od nje.

Mnogi će je pamtiti.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/ CrystalEye90210

Ketrin Hejs, koja je 38 godina igrala Kim u emisiji As the Vorld Turns CBS-a, umrla je u Ferfildu. Imala je 87 godina.

Hejsova karijera počela je ranih 1960-ih, ulogama u serijama kao što su Havajsko oko, Dr. Kildare, Put 66, Bonanza i Čovek iz U.N.C.L.E. Godine 1966., u The Road Vest, dobila je ulogu Elizabet Rejnolds, koju je igrala u svih 29 epizoda serije iz 1860-ih.

Hejs je takođe dobro zapamćena po ulozi titularnog Dragulja u epizodi Zvezdanih staza iz 1968. „The Empath“. Sve u svemu, gostovala je u preko 40 TV emisija, poslednji put u epizodi zakona i reda.

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/ CrystalEye90210

U avgustu 1972. Hejsova je dobila ulogu Kim Salivan Hjuz iz serije As the Vorld Turns, koju je glumila do septembra 2010.

U izjavi, ATVT scenski partner Bob Hejstings rekao je: „Naša veza kao Bob i Kim bila je bliska kao i Ketrin i moja veza, osim što nismo bili u braku. Bili smo više kao brat i sestra i bili smo veliki prijatelji. Naša najveća svađa je bila to što je ona uvek želela da vežba, a ja sam hteo da odspavam. Ovo je veliki gubitak za sve koji su je poznavali.”

Glumica
foto: Printscreen/Youtube/ CrystalEye90210

Hejsova karijera je takođe uključivala produkcije Bubamara,, Nepravilni glagol ljubavi i Vruć septembar, plus letnje zalihe produkcije Shovboat, Tvo Bi Tvo, Ričarda Rodžersa, Follies, Dames at Sea i A Little Night Music.

Iza nje su ostala njena ćerka i zet, Šeri i Bob Mankuzi; troje unučadi, Kejt, Kameron i Geret Vels; plus njen praunuk Džek. Oni koji žele da odaju počast njenom sećanju mogu da doprinesu The Greater Bridgeport Simphoni u Bridžportu, Conn., First Church of Christ Scientist u Vestportu, Conn., ili vašoj omiljenoj organizaciji za spasavanje pasa.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.