ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nećeš hodati kroz svet sama - "IZGUBLJENI U PREVODU"
,,Izgubljeni u prevodu", Foto: Printscreen, Profimedia

brilijantno!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nećeš hodati kroz svet sama - "IZGUBLJENI U PREVODU"

,,Izgubljeni u prevodu" donosi priču o ljudskoj ranjivosti, potrebi za iskrenim razumevanjem, empatijom i mnogobrojnim izazovima koje život nameće

Objavljeno: 09:30h

Današnja Espreso preporuka je melanholično ostvarenje proslavljene režiserke Sofije Kopole iz 2003. godine, poznato kao ,,Izgubljeni u prevodu".

Svojim scenskim umećem u glavnim ulogama su se istakl Bil Mari i Skarlet Džohanson.

Izgubljeni u prevodu
foto: Printscreen/Instagram/daily.film.legend

,,Izgubljeni u prevodu" donosi priču o ljudskoj ranjivosti, potrebi za iskrenim razumevanjem, empatijom i mnogobrojnim izazovima koje život nameće. Sa svim pomenutim se suočavaju dvoje naizgled potpuno različitih likova.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/Movieclips Classic Trailers

Bob je sredovečni glumac čija karijera i brak polako blede, dok je Šarlot mlada devojka pred kojom je čitav život. Ona dolazi u Tokio kako bi pravila društvo svom mužu koji je fotograf poznatih ličnosti.

Ne znam šta treba da budem.

Šarlot, ipak nije srećna u braku i konstantno preispituje svoju ulogu u svetu, i zato kada nailazi na Bila koji je u ,,istom sosu" počinje da se oseća rasterećenije i pronalazi taj preko potreban mir u duši.

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Izgubljene u prevodu" treba da pogledaju svi oni koji se još uvek pronalaze i koji misle da za njih ne postoji mesto na svetu. Ovaj film će definitivno dokazati koliko je samo ta tvrdnja netačna. Ne propustite ovo brilijantno remek delo!

Bonus video:

19:39

VEČERNJI DNEVNIK 14.03.2022.

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.