ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Prasak će izazvati revoluciju - "OSTRVO GUAVA"
,,Ostrvo Guava", Foto: Printscreen

ne propustite!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Prasak će izazvati revoluciju - "OSTRVO GUAVA"

,,Ostrvo Guava" nas upoznaje sa životom na malom ostrvu Guava, nekada poznatom po bujnoj vegetaciji i ljudskoj slozi, koje sada prati mukotrpan rad i finansijska neizvesnost

Objavljeno:

Espreso Vam preporučuje da danas otputujete u svet minijaturnog ostrva koga proganja teška sudbina. Ne propustite jedinstveno ostvarenje poznato kao ,,Ostrvo Guava".

U glavnim ulogama ovog kratkometražnog filma zasijali su Rijana i Donald Glover.

Ostvo Guava
foto: Printscreen/Instagram/chelios_recomenda

,,Ostrvo Guava" nas upoznaje sa životom na malom ostrvu Guava, nekada poznatom po bujnoj vegetaciji i ljudskoj slozi, koje sada prati mukotrpan rad i finansijska neizvesnost.

Radnja je fokusirana na mladi par- prelepu krojačicu Kofi Noviu i slobodnog Denija Maruna. Kofi na samom početku pripoveda o početku njihove ljubavne priče. Govori o tome kako je Deni stajao pored njenog prozora i pevao i svirao gitaru kako bi joj privukao pažnju, a ona ga zadirkivala govoreći mu da mora još da vežba.

Vežbom ćeš steći savršenstvo."

1 / 4 Foto: Profimedia

I on je tako nastavio da vežba danima, mesecima i godinama, ne bili na kraju postao čuveni i obožavani muzičar čije su ime znali svi na ostrvu. Nažalost, njegova slava je bila kratkog veka, nakon što je najavio veliki festival koji je razbesneo lokalne vlasti.

Posledice festivala promeniti će sudbinu ne samo Kofi i Denija, već i celog ostrva, zauvek.

Dobili smo naš dan."

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Ostrvo Guava" je za prikladan za sve ljubitelje mjuzikala, drame, romantike i naravno Rijane i Donalda Glovera. Upečatljiva radnja smeštena u tropskom raju je ono što će zasigurno oduševiti sve gledaoce!

Bonus video:

06:02

Mršević o starici iz Krnjače koja je porodično dilovala narkotike: ZAŠTO KOMŠIJE NISU PRIJAVILE DA JOVANKA (75) PRODAJE HEROIN?!

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.