ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nijanse su tu da nam spasu život - "SLUČAJ HEROLDA KRIKA"
,,Slučaj Harolda Krika", Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers

maštovito!

ESPRESO PREPORUKA ZA GLEDANJE: Nijanse su tu da nam spasu život - "SLUČAJ HEROLDA KRIKA"

Herold Krik živi potpuno običan život; svakog dana se budi u isto vreme, pere zube u određenim brojem poteza, pešači istom ulicom do autobuskog stajališta, uvek dolazi na posao u isto vreme i ništa od navedenog ne dovodi u pitanje punih 12 godina

Objavljeno: 09:20h

Espreso danas preporučuje originalnu fantastičnu priču naglašenom dramom i električnom komedijom. U pitanju je ostvarenje iz 2006. godine pod imenom ,,Slučaj Herolda Krika".

Legendarnu glumačku postavu čine Vil Ferel, Megi Džilenhol, Dastin Hofmen, Kvin Latifa i Ema Tomson.

Slučaj Herolda Krika
foto: Printscreen/Instagram/maximus.movi.e

Herold Krik živi potpuno običan život; svakog dana se budi u isto vreme, pere zube u određenim brojem poteza, pešači istom ulicom do autobuskog stajališta, uvek dolazi na posao u isto vreme i ništa od navedenog ne dovodi u pitanje punih 12 godina.

Sve dok odjednom ne čuje ženski glas - u sopstvenoj glavi! Ovaj glas elokventno i precizno pripoveda svaki njegov pokret.

1 / 9 Foto: Printscreen/Youtube/ Movieclips Classic Trailers

Spletke koje će nastati će okrenuti tragi-komično okrenuti njegov život naglavačke, i tako napraviti 113 minuta urnebesnim!

I moramo zapamtiti da su sve ove stvari, nijanse, anomalije, suptilnosti, za koje pretpostavljamo da samo dodaju naše dane, delotvorne za mnogo veći i plemenitiji cilj. Oni su ovde da spasu naše živote. Znam da se ideja čini čudnom, ali takođe znam da je sasvim slučajno."

Ko treba da pogleda ovaj film?

,,Slučaj Herolda Krika" treba da pogledaju kreativci fokusirani na umetnost pisanja. Ovo ostvarenje će ih ne samo zabaviti, već im dati inspiraciju za nesvakidašnja stvaralaštva.

Bonus video:

04:01

Nina Badrić oduševljena UMETNICOM, otkrila sve o PROGONITELJU i emotivnom životu

(Espreso/Ana Klikovac)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.