REVOLUCIJA! Novi Eplov Mekbuk dozvoljava multitač sa 10 PRSTIJU! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters / Beck Diefenbach

Revolucionarna ekran tastatura

REVOLUCIJA! Novi Eplov Mekbuk dozvoljava multitač sa 10 PRSTIJU! (FOTO) (VIDEO)

Računari dolaze sa 256 GB prostora za skladištenje podataka, Intelovim Skylake procesorom i Thunderbolt 3 priključcima. Kupci će imati dve opcije: 13-inčni uređaj sa 8GB RAM-a i 15-inčni sa 16GB RAM-a
Objavljeno: 16:10h

Što se tiče karakteristika samih uređaja, MacBook Pro računari dolaze sa 256 GB prostora za skladištenje podataka, Intelovim Skylake procesorom i Thunderbolt 3 priključcima koji su kompatibilni sa USB-C portom, što znači da će korisnici uređaj moći da priključe na bilo kojem mestu, uključujući i punjač.

foto: Reuters / Beck Diefenbach

Kupci će raspolaganju imati dve opcije - 13-inčni uređaj sa 8GB RAM-a, i 15-inčni MacBook Pro sa 16GB RAM-a. Nažalost, 13-inčni model neće sadržati Touch Bar. Uređaj je enormno tanak i sadrži veliki touchpad, što se može videti i na priloženoj fotografiji:

O novom zasebnom 5K monitoru, o kojima su kružile gasine u poslednjih nekoliko meseci, nije bilo reči, što znači da njegovo predstavljanje ostaje za drugu priliku. Takođe nisu spomenuti ni iMac, Mac Pro niti Mac Mini, a MacBook Air je, suprotno glasinama, još u opticaju.

foto: Reuters / Beck Diefenbach

Inače, kompanija je ove nedelje proslavila 25-godišnjicu predstavljanja prvog Appleovog laptopa - PowerBooka.

(Espreso.co.rs / B92)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.