OVA NOVINA NA VOCAPU ĆE VAS ODUŠEVITI: Andorid korisnicima će biti OLAKŠAN život, ŠTA SU ČEKALI do sada
Vocap, Foto: Profimedia

ZANIMLJIVO

OVA NOVINA NA VOCAPU ĆE VAS ODUŠEVITI: Andorid korisnicima će biti OLAKŠAN život, ŠTA SU ČEKALI do sada

Svaka društvena mreža ima za cilj da poboljša rad i zadovoljstvo korisnika, tako i ovaj put aplikacija Vocap ima olakšavajuću novinu.

Objavljeno: 11:11h

Korisnici Android sistema će biti oduševljeni!

Izgleda da inženjeri u WhatsApp-u vredno rade na kreiranju novih opcija. Tako svakodnevno stižu vesti da je ovaj servis počeo s testiranjima ili je službeno uveo brojne nove opcije usmerene na poboljšanje korisničkog iskustva, odnosno zaštitu privatnosti korisnika njihove platforme.

Neke od tih opcija uključuju odabir korisničkog imena, odnosno nadimka u razgovorima, uređivanje poruka, zaključavanje pojedinačnih razgovora s biometrijom, odnosno PIN-om itd.

Korisnici su dugo tražili, a sada je najavljeno da će postojati mogućnost korišćenja istog profila na više različitih uređaja.

Kako stvari stoje uskoro bi mogli da naprave i opciju deljenja ekrana sa drugim korisnicima tokom videorazgovora. Trenutno je u test fazi za Android uređaje.

WhatsApp
foto: EPA/Sascha Steinbach

Korisnicima kojima je ova verzija već dostupna, tokom komunikacije putem videa u dnu ekrana pojaviće se jedna nova ikona koja prikazuje mobilni i strelicu. Klikom na nju pojaviće se izbornik u kojem će se od korisnika zatražiti dopuštenje za deljenje ekrana, odnosno sadržaja s ekrana tokom videopoziva.

A kako kažu, korisnici tokom celog razgovora imaju kontrolu nad sadržajem koji dele sa drugima, te u svakom trenutku mogu prekinuti prenos slike.

Za Whats App je ovo nova opcija, ali je slična već dostupna na drugim platformama pa je tako Google još ranije predstavio opciju Live Sharing za svoj Meet, dok je korisnicima Applea dostupna opcija SharePlay na telefonima, tabletima i računarima.

Za sada, WhatsAppova opcija za deljenje ekrana dostupna je u beta verziji aplikacije, te se nadamo da će je kompanija uskoro predstaviti i u zvaničnim aplikacijama za Androide i iPhone, piše dnevnik.hr.

09:41

NIJE LOŠA APLIKACIJA NEGO ONI KOJI JE ZLOUPOTREBE! ENKRIPCIJA postoji od I I svetskog rata! Skaj logaritam ne mogu ZABRANITI

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.