TIKTOK SE MENJA! Dobija nikad viđenu OPCIJU
TikTok, Foto: Profimedia

aplikacija

TIKTOK SE MENJA! Dobija nikad viđenu OPCIJU

Snimci ekrana koje su podelili mnogi korisnici pokazuju da nakon aktiviranja režima, korisnička imena, potpisi, audio informacije i tako dalje više nisu vidljivi

Objavljeno:

TikTok trenutno testira funkciju koja će vam omogućiti da gledate sadržaj bez nepotrebnih informacija na ekranu, piše TechCrunch. Nova opcija koju kompanija naziva "clear mode" pomera sve elemente interfejsa kao što su opisi i dugmad.

Snimci ekrana koje su podelili mnogi korisnici pokazuju da nakon aktiviranja režima, korisnička imena, potpisi, audio informacije i tako dalje više nisu vidljivi. U nekim slučajevima se čini da nije bilo ni dugmeta za lajkovanje, deljenje i slično.

Određena grupa korisnika koja testira ovu funkciju, dobila je pristup "clear mode-u" dugim pritiskom na ekran i odabirom opcije ispod stavke "Add to favorites".

Nova funkcija, ako je objavi TikTok, postaće dobrodošao dodatak za ljude koji žele da se otarase suvišnih tastera i opcija i da se prepuste sadržaju koji gledaju.

TikTok je saopštio da za sada ne planiraju da dele previše informacija o ovoj funkciji, što znači da je ona u ograničenoj fazi testiranja i još nije poznato da li TikTok planira da je objavi za širu publiku ili ne.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.