LONDON U SUZAMA: Preživeo RAT, radio 100 godina ali DOKUSURILA ga pandemija! Čuveni NOĆNI KLUB se zatvara!
Mesto dobrog noćnog provoda u Londonu, Foto: Profimedia

tužna priča

LONDON U SUZAMA: Preživeo RAT, radio 100 godina ali DOKUSURILA ga pandemija! Čuveni NOĆNI KLUB se zatvara!

Ova godina je bila grupa prema ugostiteljima

Objavljeno:

U nizu svakodnevnih zatvaranja ugostiteljskih objekata zbog posledica pandemije koronavirusa našao se i svetski poznati noćni klub u Londonu koji je zauvek zatvorio svoja vrata.

"Cafe de Paris" prethodno je radio gotovo stotinu godina u londonskom West Endu, što ga je činilo jednim od najstarijih klubova u Evropi. Tokom svog 96-godišnjeg delovanja, ugošćavao je zvezde poput Džudi Garland, Dejvida Bouvija ili Grejs Keli, piše Klix.

Klub je prvi put zatvorio svoja vrata u martu ove godine, ali je obećao da će gostima ponovo biti dostupan na kraju pandemije. Međutim, kako se kraj ne nazire i nakon najave da se London suočava s novim restriktivnih ograničenjima zbog širenja mutiranog soja koronavirusa, vlasnici "Cafe de Paris" zatvorili su objekat.

Kako su naveli, razorni uticaj pandemije učinio je svoje.

- Teška srca potvrđujemo da ćemo zauvek zatvoriti vrata svog voljenog 'Cafe de Paris'. Pokušali smo da se izborimo, ali na kraju je bilo previše. Dali smo sve od sebe da pružimo podršku osoblju i poštujemo svačije zdravlje i sigurnost, ali na kraju smo, kao i mnogi drugi ugostiteljski objekti, stigli do kraja puta - napisali su vlasnici na Tviteru.

Pored toga, matična kompanija ovog kluba, Maxwell’s Restaurant Group, početkom ovog meseca najavila je da je primorana da otpusti gotovo 400 radnika.

Ovo nije prvi put da se "Cafe de Paris" suočava s poteškoćama. Davne 1941. godine klub je bio teško bombardovan tokom Drugog svetskog rata, da bi se ponovo otvorio sedam godina kasnije.

Ipak, sada se ne nazire ponovno otvaranje.

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.