POZNATO JE KO JE GLAVNI NEGATIVAC U NOVOJ SEZONI SERIJE "UBICE MOG OCA": Njegovo ime je VUKŠA
Ubice mog oca, Foto: Printscreen

ZANIMLJIVO

POZNATO JE KO JE GLAVNI NEGATIVAC U NOVOJ SEZONI SERIJE "UBICE MOG OCA": Njegovo ime je VUKŠA

Ovog opasnog momka tumačiće mlada nada domaćeg glumišta

Objavljeno:

Jedna od najiščekivanijih domaćih serija ove sezone su svakako “Ubice mog oca 5”, čijih 12 epizoda pete sezone gledamo odmah posle novogodišnjih i božićnih praznika.

Kao što je već poznato, u novom ciklusu paralelno ćemo pratiti sadašnjost i prošlost, kako bismo konačno saznali ko su ubice oca Aleksandra Jakovljevića. Centralna tema serijala u sadašnjosti je vršnjačko nasilje među mladima, a jedan od glavnih negativaca biće Vukša.

Ovog opasnog momka tumačiće mlada nada domaćeg glumišta – Đorđe Mišina. Reč je o studentu završne godine glume koga trenutno gledamo u ulozi Luke u seriji “Azbuka našeg života”.

Đorđe Mišina
foto: Printscreen Youtube Mikser

– Imao sam sreću da sam poslednje dve godine, bez obzira na pandemiju koja nas je zadesila, dosta radio. Snimio sam i dva američka filma, o kojima još ne mogu da pričam zbog ugovora. Preležao sam koronu i bio u kovid bolnici u Areni, gde sam i dobio ulogu za seriju “Ubice mog oca” pošto sam radio kasting preko Zuma. Ludnica – objašnjava Đorđe Mišina.

Na pitanje kakva mu je uloga u seriji “Ubice mog oca”, mladi glumac odgovara:

– Drugačija i jedna od većih uloga u novom nastavku. Glumim jednog od glavnih negativaca u petoj sezoni. Igram Vukšu, mladog, agresivnog i opasnog tipa sa ulice, koji ima pogrešna uverenja i odnos prema svojim vršnjacima. Peta sezona serije bavi se vršnjačkim nasiljem najviše. Morao sam i Luku i Vukšu da pronađem negde u sebi ili u svojim prijateljima. Opet su to slične godine, ali su totalna suprotnost. Dok Luka u “Azbuci” svoju nesigurnost filtrira kroz tugu, Vukša to čini kroz agresiju. Zadovoljan sam što sam sa mesec dana razlike radio dve potpuno drugačije uloge. Jedva čekam da vidim kako će publika da reaguje na nove “Ubice”.

(Espreso / Film i TV)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.