DEVOJKE MU TEK SADA NEĆE ODOLETI! Vuk Kostić otkrio da bi voleo da igra u OVAKVIM filmovima!
Foto: Prinscreen/youtube

OVU ULOGU PRIŽELJKUJE

DEVOJKE MU TEK SADA NEĆE ODOLETI! Vuk Kostić otkrio da bi voleo da igra u OVAKVIM filmovima!

Voleo bih još koju godinicu da igram junaka u ljubavnom filmu, a ne tatu nekog zaljubljenog klinca

Objavljeno:

Glumac Vuk Kostić osvojio je publiku ulogom inspekotra Aleksandra Jakovljevića u seriji "Ubice mog oca", a sada je priznao da priželjkuje potpuno suprotnu ulogu od te.

- Da, da. Voleo bih da radim neku komediju, romantičnu komediju, neki filmić o dvoje mladih. Voleo bih još koju godinicu da igram junaka u ljubavnom filmu, a ne tatu nekog zaljubljenog klinca. Voleo bih da igram u projektu koji bi bio nežna priča o dvoje ljudi koji se vole, gde nema krvi, droge, čupanja za kosu, policije, rata, ubistava, masakriranja - rekao je glumac.

Vuk Kostić
foto: Printscreen

Na pitanje kakva ga iskustva vas vežu za rad na seriji "Ubice mog oca", on je odgovorio:

- To je prvi projekat koji je u svakom smislu zaista pomerio granice u našem serijskom programu. "Ubice" su pokrenule jednu novu eru televizijskog, serijskog programa. U tom projektu bavimo se traganjem za pravdom, dobrom koje mora da pobeđuje, svim onim "malima" koji pobeđuju "velike", i to mislim da želi naš gledac, zato se i poistovećuje sa junakom koji se bori kao lav da bi saznao istinu. Jer je čoveku u stvarnom životu dosta nepravde, i taj mali čovek želi da bude zaštićen od policije. Serija ima snažne poruke - da će prava ljubav uvek pobediti, da su moć i pare ništa, a da su čast, odvažnost i obraz najveće vrline. To su neke stvari u koje čovek želi da veruje i, na kraju krajeva, treba da veruje.

ubice moga oca
foto: Printscreen/youtube/Naja•Clash Royale•

Kostić se potom osvrnuo i na prirodu gde provodi dosta vremena.

- Da, odrastao sam na jedrilici moga Pljake, veoma sam vezan za barke i jedrilice, gledam da provedem više meseci na brodu. Po planini volim da jašem, a kad nisam u mogućnosti da otputujem, idem kod mog druga Radeta u "Vivađo" na beogradsi hipodrom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.