Hit serija o PRVOM VIRALU na svetu: Ovako su nastali EKSPLICITNI snimci Pamele i Tomija koji su obišli SVET! (FOTO)
Pam & Tommy gledaćemo na platformi Hulu, Foto: Printscreen

hit priča

Hit serija o PRVOM VIRALU na svetu: Ovako su nastali EKSPLICITNI snimci Pamele i Tomija koji su obišli SVET! (FOTO)

Serija ukupno broji 8 epizoda, u kojima ćemo saznati kako su njih dvoje upoznali, zatim kako je izgledalo venčanje, koje je usledilo nakon svega 96 sati od prvog susreta

Objavljeno:

Dragi naši, pred nama je još jedno ostvarenje kakvo nismo očekivali! Naime, reč je o mini seriji koja prati kontroverzni odnos Pamele Anderson i Tomija Lija koji su se zabavljali tokom ʽ90-ih.

Pam & Tommy gledaćemo na platformi Hulu, a fokus je na video snimku eksplicitne prirode nastalom tokom njihovog medenog meseca. Interesantno je da je u pitanju nezvanično prvi viral u istoriji, a priču na malim ekranima oživeće glumački par Lili Džejms i Sebastijan Sten. Sudeći prema prvim fotografijama koje su objavili, i te kako su se snašli u koži Pamele i Tomija.

Serija ukupno broji 8 epizoda, u kojima ćemo saznati kako su njih dvoje upoznali, zatim kako je izgledalo venčanje, koje je usledilo nakon svega 96 sati od prvog susreta, i sve o spomenutom snimku, koji je procurio u javnost. U sinopsisu stoji i to da ćemo gledati komediju po istinitim događajima i pozadinu nastanka prvog virala ikada – seks snimka Pamele Anderson i Tomija Lija.

Kada govorimo o glavnim glumcima, Lili Džejms vam je verovatno poznata iz filma Cinderella i serije Downton Abbey, dok smo njenog partnera upoznali u seriji Gossip Girl. Ipak, kada vidite kako sada izgledaju, nećete ostati ravnodušni…

Na Hulu Instagram nalogu osvanula je fotografija potpuno transformisane glumice, koju jedva da razlikujemo od Pamele. Plava loknasta kosa i crni ajlajner učinili su da izgleda neprepoznatljivo. Sa druge strane, Sebastijan Sten je svoju objavu dopunio jednim od kultnih citata svog junaka, a on glasi: „Ne prestajemo da se zabavljamo, jer starimo, već starimo zato što prestanemo da se zabavljamo.”

Pamela Anderson
foto: Printscreen

Kada je reč o ostatku glumačke ekipe, na setu su i: Set Rogen, u ulozi kradljivca spornog snimka, zatim Nik Oferman, Tejlor Šiling i Pepi Sonuga, koji tumače bliske ljude iz života para.

To bi bilo sve za sada, ali se nadamo skorom početku prikazivanja na malim ekranima. Za kraj, evo i zajedničke fotografije glavnih aktera…

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Cosmopolitan España)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.