Drska POLJSKA SERIJA o ŽENSKOM VRHUNCU je osvojila SVET: Netfliks ima HIT koji je malo ko OČEKIVAO! (VIDEO)
Komična poljska drama izašla je na Netfliksu 28. aprila i ima osam epizoda, Foto: Profimedia

aktuelno

Drska POLJSKA SERIJA o ŽENSKOM VRHUNCU je osvojila SVET: Netfliks ima HIT koji je malo ko OČEKIVAO! (VIDEO)

Serija „Sexify“ privukla je pažnju gledalaca temom koja se fokusira na tabu temu

Objavljeno: 14:42h

Seriju „Sexify“ upoređuju sa vrlo popularnom komičnom dramom „Seksualno obrazovanje“ jer otvoreno govori o seksu i intimnosti, ali se takođe fokusira na ženski orgazam, koji je često zasjenjen razgovorom o seksu.

Serija „Sexify“ privukla je pažnju gledalaca temom koja se fokusira na tabu temu i retko ko bi to mogao očekivati od katoličke zemlje poznate po svom konzervativizmu.

Komična poljska drama izašla je na Netfliksu 28. aprila i ima osam epizoda. U središtu radnje je studentkinja Natalija usredsređena samo na učenje i izbegava bilo kakve oblike zabave. Naporno je radila na svom istraživačkom projektu spavanja kako bi mogla da predstavlja svoj fakultet na tehnološkom takmičenju, ali profesor joj savetuje da promeni temu i napravi nešto seksi.

Sexify
foto: Printscreen/Youtube

Natalija to bukvalno razume i odlučuje da istraži seks, odnosno ženski orgazam, i radi na aplikaciji koja će u tome pomoći. S obzirom na to da još uvek čeka svoj prvi put, pomoć traži Pauline i Monike koje žive u sobi do nje u studentskom domu nakon što su je na bizaran način upoznale. Devojčice ubrzo počinju da istražuju temu na razne načine koji ih vode u smešne situacije, ali takođe nailaze na razne nevolje.

Nataliju je glumila 26-godišnja Aleksandra Skraba, Paulinu igra 27-godišnja Maria Sobočinska, dok Moniku glumi 28-godišnja Sandra Držimalska. Kamil Vodka pojavljuje se kao Natalijin žestok konkurent koji predstavlja fakultet na važnom tehnološkom takmičenju, a tu je i Jan Vieteška, koji menja neke od svojih pogleda na osećanja i ljubav.

Mnogi upoređuju „Sexify“ sa britanskom hit serijom „Seksualno obrazovanje“. Dve dramske komedije slične su po tome što otvoreno govore o seksu i intimnosti. Ipak, poljska serija se prvenstveno fokusira na ženski orgazam, koji je često nekako zasenjen seksualnim razgovorom.

Mnogi gledaoci očekuju da Netfliks objavi snimanje druge sezone jer je trenutno među najpopularnijim serijama i oduševljava svojom temom. Takođe, poslednja epizoda najavljuje nove epizode ​​i razvoj projekta tri studentkinje.

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.