SUPERMEN je proveo isuviše vremena SUNČAJUĆI SE? Reakcije na novi nastavak sage o čuvenom SUPERHEROJU!
U filmu pak neće biti korišćene takve alternativne priče, već će se držati originalnog Supermena, Foto: Printscreen

druga strana medalje

SUPERMEN je proveo isuviše vremena SUNČAJUĆI SE? Reakcije na novi nastavak sage o čuvenom SUPERHEROJU!

Supermana je tokom godina igrao niz glumaca, od Kristofera Riva i Brendona Routa koji su igrali Klarka Kenta, pa do Henrija Kavila koji se kao ikonični junač pojavio ukupno u tri filma

Objavljeno:

DC Comics najavio je da će u novom filmu o Supermenu čuvenog superheroja igrati crni glumac. Kako kažu, ribut će se držati originalne priče iz stripova.

Supermana je tokom godina igrao niz glumaca, od Kristofera Riva i Brendona Routa koji su igrali Klarka Kenta, pa do Henrija Kavila koji se kao ikonični junač pojavio ukupno u tri filma, ne računajući rediteljske isečke koje je napravio Snajder posle "Lige pravde". Upravo je Kavil postao miljenik publike i fanova koji bi želeli da ga opet video u ulozi čoveka od čelika, ali je Warner Bros. ipak krenuo drugim putem.

Vest da će se snimati novi ribut Supermena pojavila se u februaru kada je objavljeno da će producent biti J.J. Abrams i da će scenario pisati Ta-Nehisi Coates (tvorac priče o svetu Vakande). Biće to prvi put da će na velikom platnu Supermen biti prikazan kao crnac, iako je DC, u svom stripu iz 2009. imao lik Kalvina Elisa, takođe Afroamerikanca koji se pojavio u serijalu Final Crisis 7 kao Superman iz alternativnog svemira, a na Zemlji je bio predsednik Amerike. Autora tog stripa Granta Morisona za to je inspirirao Barak Obama koji je u to vreme stvarno i bio predsednik. U filmu pak neće biti korišćene takve alternativne priče, već će se držati originalnog Supermena.

Supermen
foto: Printscreen

Naravno, glavno pitanje je to ko će biti glavni glumac. Sve oči su uprte u Majkla B. Džordana koji je doduše negirao te glasine.

- Laska mi što me ljudi spominju u tom kontekstu. To je svakako kompliment, ali ovaj ću film samo gledati - rekao je on.

Inače, fanovi su ljuti što je ovako velika najava puštena na isti dana kada rođendan slavi i dalje zvanično aktuleni Supermen Henri Kavil.

Bonus video:

00:13

ESPRESO U STUDENTSKOM GRADU: Romi čiste smeće koje su ostavili BAHATI STUDENTI

(Espreso/Noizz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.