EMOTIVNA! GLUMICA MILENA RADULOVIĆ OTKRILA DETALJE: Jako često plače!
Milena Radulović, Foto: Nebojša Babić

iskrena!

EMOTIVNA! GLUMICA MILENA RADULOVIĆ OTKRILA DETALJE: Jako često plače!

Milena Radulović: Jako često plačem

Objavljeno:

"Jako često plačem od lepote, možda i češće nego od nekih drugih emocija. Dok gledam filmove, slušam muziku. Dosta se na decu raznežim, na kučiće i mačiće slabo, ali na decu često. Sad će ispasti neki majčinski instinkt, ali nije", rekla je kroz smeh glumica Milena Radulović, gostujući u emisiji "150 minuta."

Nedavno je održana premijera ruskog filma Superdeep, u kojem glumica Milena Radulović tumači glavnu ulogu.

Ona je tim povodom gostovala u emisiji „150 minuta“, te je, pored filma, pričala i o svom privatnom životu.

„Hoću da se sada igramo sa jednom rečju. „Superdeep“ u prevodu na srpski znači „super duboko“. Kada si ti morala da zađeš najdublje u sebe, šta si tamo pronašla?“, pitala je voditeljka glumicu.

„Pronašla sam, kao da sam mala neka Milena, ne znam kako to da opišem, kao neko malo dete. Stalno puno pričam, pametujem nekad, analiziram. Ali ustvari, kada najdublje u sebe pogledaš, shvatiš da su to sve neke odbrane od jedne baš onako osetljive osobe, kojoj je sve to potrebno da bi funkcionisala u svetu“, rekla je Milena i nastavila:

„Sećam se, zato što sam bila kod psihologa, tačno sam tako videla sebe. Ona me pita: „Pa šta bi ste vi sad rekli sebi“. „Pa je bih nešto nju sad zagrlila“. Trudim se, to je to iznutra, ustvari, koliko ima štitova u svakom trenutku.“

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media