BALKAN! SELMA I VATRENI AFROAMERIKANAC SNIMAJU FILM U HRVATSKOJ: Triler, akcija i komedija u JEDNOM KOMADU!
Hitman's Wife Bodyguard, Foto: Profimedia

uskoro u bioskopima!

BALKAN! SELMA I VATRENI AFROAMERIKANAC SNIMAJU FILM U HRVATSKOJ: Triler, akcija i komedija u JEDNOM KOMADU!

Trailer je u manje od 24 sata pogledalo više od 1.3 miliona ljudi što je sjajna reklama za hrvatski turizam

Objavljeno:

Pojavio se trejler za novi holivudski blokbaster "Hitman's Wife Bodyguard", a domaćoj publici će to biti interesantno jer se taj film prije dve godine snimao i u Hrvatskoj. Trejler je objavljen juče, a do sada ga je pogledalo više od 1.3 miliona ljudi. Film se, između ostalih, snimao i u Rijeci, Istri, ali i u Zagrebu što je svakako velika reklama za hrvatski turizam.

Hitman's Wife Bodyguard
foto: Profimedia

Spektakularne akcijske scene u glavnom gradu Hrvatske snimale su se na nekoliko lokacija, pa i na krovu javne garaže u Čazmanskoj ulici a takođe i u blizini hotela Internacional. U maju 2019., u Zagrebu su se snimale i noćne scene, a na setu je osim glumaca bilo i više različitih vozila. Tih dana maja, Salma Hajek i Samuel L. Džekson bili su više puta viđeni u samom centru Zagreba.

U trejleru je puno pucanja i potera, ali i morskog kraja.

Tokom snimanja, koje je počelo u aprilu 2019. godine, slavni glumci su se više puta na svojim društvenim mrežama oglasili o Hrvatskoj, a nisu skrivali oduševljenje Istrom i Rijekom, kao i Zagrebom.

Hitman's Wife Bodyguard
foto: Profimedia

- Nova filmska lokacija izgleda obećavajuće! Hrvatska je prelepa na prvi pogled - ushićeno je tada na Instagramu napisao Samuel L. Džekson, uz fotografiju panorame Rovinja, gde su takođe snimali. Poznati glumac se u Hrvatsku stvarno zaljubio na prvi pogled, jer je fotografiju snimio nepunih 24 sata nakon svog dolaska u Istru.

Oduševljenje hrvatskom obalom nije krila ni zanosna Salma. - Stigli smo na novu magičnu lokaciju - napisala je tada uz fotografiju na kojoj u kamenoj rovinjskoj ulici pozira u zagrljaju svog kolege i prijatelja Samuela.

Hitman's Wife Bodyguard
foto: Profimedia

U glavnim ulogama ove akcijske triler komedije su Rajan Rejnolds, Salma Hajek i Samuel Džekson, a film bi trebalo da počne sa emitovanjem u bioskopima ovog leta. Premijera je u SAD-u zakazana za 16. juna.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.