SRPKINJE KOJE SU OSVOJILE HOLIVUD: Lepe, neobične i EGZOTIČNE - svi LUDUJU za njima! (FOTO)
O njima se malo priča, a već decenijama unazad ostvarile su značajne rezultate u popularnim serijama, Foto: Profimedia

naše, a svetske

SRPKINJE KOJE SU OSVOJILE HOLIVUD: Lepe, neobične i EGZOTIČNE - svi LUDUJU za njima! (FOTO)

Krase naslovene strane prestižnih magazina i uspešno grade karijeru u Holivudu.

Objavljeno:
  • 74

O njima se malo priča, a već decenijama unazad ostvarile su značajne rezultate u popularnim serijama, ali i filmovima "A" produkcije.

Potiču sa naših prostora i to često istaknu u intervjuima koje daju za strane časopise.

Teodora Đurić

Teodora Đurić je glumica koja živi u Los Anđelesu, druži se sa poznatima, a o njoj se još uvek malo priča kod nas. Njeni roditelji su Srbi koji su se preselili u Dizeldorf, gde je Teodora i rođena. Pojavila se u filmova poput PayDirt, Männerhort, Ebenda, One Hit Wonder. Glumila je i u seriji "Polizeiruf 110", ali i u brojnim reklamama i muzičkim spotovima. Danas, Teodora živi u Los Anđelesu, a jedna od najbližih prijateljica joj je glumica Zita Vas.

Saša Aleksander

Popularna glumica u Holivudu je i Suzana Drobnjaković, koju znamo kao Sašu Aleksander. Zbog predugačkog imena, roditelji su joj dali nadimak Saša, po starijem bratu Aleksandru, koji je Suzana prisvojila i kao umetničko ime. Publici je najpoznata je po ulozi agentkinje Ketlin Tod iz serije "Marinci", kao i po filmu "Nemoguća misija 3", gde je glumila lik Melise Meade.

Stana Katić  

Rođena u Hamiltonu u Kanadi, glumica Stana Katić je postala prava TV zvezda u Americi. Jednom prilikom povodom svoje pripadnosti izjavila je: "Moji roditelji su Srbi iz Hrvatske. Nazivamo sebe Dalmatincima jer je to deo planete odakle potičemo. U mojoj familiji ima Srba, Hrvata i čak nekoliko Crnogoraca". Otac joj je iz Vrlike, a majka iz Okoline Sinja.

Proslavila se najpre u seriji "24 sata", a zatim i u hit seriji "Kasl", u kojoj igra glavnu ulogu - detektivku Kejt. Oprobala se i na filmskom platnu u fimu "Zrno utehe", o Džemsu Bondu, iz 2008. godine, dok je u "Feast of Love" glumila sa Morganom Frimenom.

Udala se 2015. godine za preduzetnika Kirsa Brkljača u privatnoj ceremoniju u Dalmaciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stana Katic (@drstanakatic)

Bonus video:

09:05
IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.co.rs


Adria media