Svaki MUŠKARAC koji ju je upoznao - ZALJUBIO se: Najlepša NESAVRŠENA žena na SVETU se ne menja ni u 5. deceniji!
Upoznala je Džonija Depa preko mene. Posle toga, nisam je više sreo, Foto: Profimedia

IZ SVETA FILMA OTKRIVAMO

Svaki MUŠKARAC koji ju je upoznao - ZALJUBIO se: Najlepša NESAVRŠENA žena na SVETU se ne menja ni u 5. deceniji!

Zahvaljujući izgledu "lutkice", dečački sitnoj građi i interesantnom licu postaje zanimljiva i modnim fotografima i filmskim kamerama

Objavljeno: 12:33h

Sa 16 godina, ova francuska glumica i pevačica, prepoznatljive lepote i nesavršenog izgleda, postala je zvezda zahvaljujući pesmici "Joe le Taxi" (1987).

Zahvaljujući izgledu "lutkice", dečački sitnoj građi i interesantnom licu (karakteristični razmak između prednjih zuba, po kome je poznata i Madona) postaje zanimljiva i modnim fotografima i filmskim kamerama. Uporedo sa muzičkom, počinje i glumačku karijeru i postaje zaštitno lice mnogih kampanja. Imidž, izgrađen u ranoj fazi karijere, stavljen je u ulogu moderne Lolite. Ona je jedva punoletna, a svi su želeli početkom devedesetih malenu Francuskinju, koja je bila pravo otkriće.

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

Najveći doprinos njenom uspehu u Americi dao je muzičar Leni Kravic, njen mentor i partner. On je zaslužan za album "Be my baby" iz 1992. godine, koji i publika i kritika smatraju njenim najvećim uspehom do danas. I Leni Kravic, koji se tada razveo od Lise Bonet, zaljubio se u Vanesu i sa njom je bio u vezi do 1996. godine. "Bio sam ludo zaljubljen u nju. Vanesa je bila savršena žena, ali se pojavila u mom životu u pogrešno vreme. Žalim što sam to prokockao. I nadam se da će ova izjava stići do nje. Upoznala je Džonija Depa preko mene. Posle toga, nisam je više sreo. Nije dolazila na moje koncerte i nismo imali nikakav kontakt. Želim joj svu sreću. Ali znam da ćemo se jednog dana sresti ponovo. I to će biti pravo vreme da razgovaramo o svemu", rekao je Kravic o njoj ne krijući da je zbog nje zavoleo Pariz, gde i danas ima kuću i gde živi, umesto u rodnom Njujorku.

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

No, posle Kravica, Vanesa je ušla u vezu sa Džonijem Depom, sa kojim je provela 14 godina, a ta veza je bila prava filmska priča čak i za Holivud.

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

Sličnost Vanese i Kejt Mos, Džonijeve prethodne verenice, bila je očigledna i zapanjujuća. Ipak, ono što je Paradijevoj pošlo za rukom, problematična manekenka nije uspela. Pomogla je Depu da se izvuče iz pakla poroka i lutanja, i bila mu tiha i verna podrška iz senke. Ćerka Lili-Rouz Melodi Dep i tri godine mlađi sin Džon Kristofer upotpunili su porodičnu sreću koju je Vanesa izrazila albumom "Bliss" (2000). Zablistala je i u filmu "Devojka na mostu", kojim je započela tradiciju biranja mračnijih, umetničkih uloga, slično svom nevenčanom suprugu. Oboje su živeli daleko od holivudskog ludila, birali umetničke projekte, bavili se vinarijom i živeli nekonvencionalnim stilom, izbegavali medije. I tako sve do razlaza, odnosno, Džonijevog zaljubljivanja u partnerku iz filma "Dnevnici ruma" Amber Herd.

Džoni Dep, Amber Herd, Razvod
foto: Beta

Danas, ona ima 47 godina i promenio se njen imidž: ozbiljna je, a jednako svoja, prepoznatljiva. Većini publike koja prati njen rad i dalje je originalna u svojoj nesavršenosti.

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

Njen boemski stil pleni i danas, a posebno njena svesnost sebe: "Zašto da popravim zube? Rođena sam sa njima. Mogu da pljujem kroz njih, korisni su mi", duhovito bi odgovarala na pitanja zašto ne koriguje nesavršene delove sebe.

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

2018. godine se udala za Samuela Benšetrija, koga je upoznala na snimanju filma u kojem je glumila glavnu ulogu.

Vanesa Paradi
foto: Profimedia

Bonus video:

09:05

IGOR MILOJEVIĆ ZA ESPRESO

(Espreso/Super žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.