Nakon uloge PRINCEZE Dajane u kojoj je ODUŠEVILA, mlada GLUMICA šokirala novim PROJEKTOM!
Ema Korin, Foto: Printscreen/Youtube

IZ SVETA FILMA OTKRIVAMO

Nakon uloge PRINCEZE Dajane u kojoj je ODUŠEVILA, mlada GLUMICA šokirala novim PROJEKTOM!

Netfliks je 2015. godine već priredio seriju na osnovu ovog čuvenog književnog klasika, a rediteljka nove verzije biće Lora de Klermon-Toner, dok će za scenario biti zadužen Dejvid Magi.

Objavljeno:

Ema Korin, mlada glumica u usponu, dospela je u žižu javnosti nakon role koju je odigrala u seriji The Crown. Uloga princeze Dajane za sada joj je donela nagradu Zlatni globus, kao i Nagradu po izboru kritičara, ali ova dama već gleda u budućnost i prihvata nove izazove. Tako će, suprotno očekivanjima, zaigrati u filmskoj adaptaciji čuvenog romana Lady Chatterleyʼs Lover, D. H. Lorensa. Njoj je pripala naslovna uloga, a, podsećanja radi, reč je o knjizi oko koje se svojevremeno podigla velika prašina, imajući u vidu njen eksplicitan sadržaj. Žena baroneta započinje aferu sa lovočuvarem, što je protivno svim društvenim normama… U nastavku otkrijte više detalja.

Netfliks je 2015. godine već priredio seriju na osnovu ovog čuvenog književnog klasika, a rediteljka nove verzije biće Lora de Klermon-Toner, dok će za scenario biti zadužen Dejvid Magi. Kada je reč o produkciji, ona će biti poverena kompaniji 300 Pictures, koju vode isključivo žene, što i odgovara prirodi ovog dela, budući da govori o feminizmu i seksualnosti.

Pre nego što se nađe u cipelama ledi Četerli, Ema Korin posvetiće se ulozi u filmu My Policeman. Glumica je priznala da je, za razliku od temeljne pripreme za lik princeze Dajane u seriji The Crown, pred njom tumačenje jednog fiktivnog lika, što zahteva izvesno prilagođavanje, ali istovremeno pruža i zabavu. Ostaje nam da vidimo da li će se u novim ostvarenjima snaći podjednako dobro kao u istorijskoj drami, koja je sada već iza nje…

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/Vogue UK)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.