KEJT HADSON: Padam na rok zvezde, iako nije pametno zaljubiti se u njihov životni stil
Volela bih da kažem da sam ja ta koja ustvari privlači muzičare, ali (pre)očigledno je da ipak baš ja 'padam' na muškarce iz pomenute industrije, Foto: Profimedia

otvoreno o svemu

KEJT HADSON: Padam na rok zvezde, iako nije pametno zaljubiti se u njihov životni stil

Sa trojicom muzičara ima troje dece, dva sina i ćerku

Objavljeno:

Holivudska glumica Kejt Hadson za novi broj časopisa "InStyle" otvoreno je govorila o svojoj ljubavi prema muzičarima.

Sa trojicom muzičara ima troje dece, dva sina i ćerku. Sa Krisom Robinsonom (54), frontmenom benda "The Black Crowes", u braku je bila od 2000. do 2007. i dobila 17-godišnjeg Rajdera. Posle je bila verena za pevača rok sastava "Muse", Meta Belamija (42), sa kojim ima devetogodišnjeg dečaka Bingama Hona, a sa aktuelnim partnerom, muzičarem Denijem Fudžikavom (34), u oktobru 2018. dobila je devojčicu Rani Rouz.

Kejt Hadson
foto: Profimedia

"Volela bih da kažem da sam ja ta koja ustvari privlači muzičare, ali (pre)očigledno je da ipak baš ja 'padam' na muškarce iz pomenute industrije. Da, privlače me muzičari i tačka! I znam kako to ljudi doživljavaju i šta komentarišu 'Oh, sviđaju joj se samo rok zvezde, izlazi isključivo sa njima', ili šta već. Ali to zapravo nije istina. Razlog zbog kog se tako duboko povezujem sa muzičarima je taj što se svi mi povezujemo sa muzikom na način koji i ne morate da objašnjavate. To jednostavno osećaš i to je nešto što voliš, iako definitivno nije pametno zaljubiti se u njihov životni stil", objasnila je kroz smeh Kejt, čiji je otac Bil takođe muzičar, ali glumicu i njenog brata Olivera ostavio je kad su bili deca. "Oprostila sam mu... Imam sjajnu porodicu, imam divnu majku (Goldi Hon), imam očuha (Kurt Rasel) koji je uskočio i odigrao veliku, preveliku ulogu u mom životu, koji mi je bio i više od oca, ali to svejedno ne umanjuje činjenicu da nisam poznavala svog biološkog, pravog tatu", izjavila je nedavno Kejt Hadson.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.