ANĐA KONAČNO OTVORILA DUŠU: Progovorila o RAZVODU od Bred Pita, pokojnoj majci, deci, poslu i uživanju u STARENJU
Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde, Foto: Printsreen/youtube

otvorila se

ANĐA KONAČNO OTVORILA DUŠU: Progovorila o RAZVODU od Bred Pita, pokojnoj majci, deci, poslu i uživanju u STARENJU

Anđelina Džoli u jednom od retkih intervjua govorila je o odgajanju dece i životu sa 40 godina

Objavljeno:

Anđelina Džoli (45) se udala za sada 57-godišnjeg Breda Pita 2014. godine nakon skoro 10 godina veze. Zajedno imaju šestoro dece, a jedan od omiljenih holivudskih parova neočekivano se razdvojio 2016. godine i od tada su u procesu razvoda. Govoreći o životu nakon raspada braka, Anđelina je istakla da ona i Bred još žive jedno blizu drugoga.

Bred Pit, Anđelina Džoli
foto: Profimedia

"Želela sam da deca budu blizu svog oca, koji je udaljen samo pet minuta. Osećala sam izvestan pritisak da se preselim ovde", kazala je za britanski "Vog". U nastavku razgovora je sugerisala da se još premišlja o razvodu od Pita. "Ne znam. Proteklih nekoliko godina bilo je prilično teško. Usredsredila sam se na ozdravljenje naše porodice. Polako se vraćam, poput leda koji se topi i krvi koja se vraća u moje telo. Ali nisam tamo. Nadam se da ću biti. Planiram to", kazala je Anđelina. Glumica živi u prostranoj vili sa šest spavaćih soba i 10 kupatila u Los Anđelesu, koja je prethodno pripadala osnivaču američke kinematografije Sesilu B. de Milu.

"Najviše volim što nema sobe za zabavu, već puno staza i mesta za šetnju i razmišljanje. Osećam se vrlo srećno što to imam u ovom trenutku", kazala je glumica.

Govoreći o majčinstvu, glumica je kazala da sebe ne smatra tradicionalnom majkom. "Osećam da mi nedostaju sve veštine da bih bila tradicionalna mama koja ostaje kod kuće. Snalazim se jer su deca prilično izdržljiva i pomažu mi, ali nisam uopšte dobra u tome", rekla je. Dotakla se i toga kako izgleda njen život sa 40 godina. "Volim da budem starija. Osećam se prijatnije u četrdesetim nego kada sam bila mlađa. Možda zato što... Ne znam... Možda zato što moja mama nije dugo živela, pa postoji nešto u tim godinama što je za mene više pobeda nego tuga. Sviđa mi se. Radujem se svojim pedesetim", zaključila je Anđelina Džoli.

Bonus video:

(Espreso.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.