ČUVENA GLUMICA se bori protiv raka 3. put, a poruka koju je uputila SLAMA SRCA
Borac, Foto: Printscreen/Youtube

ne odustaje

ČUVENA GLUMICA se bori protiv raka 3. put, a poruka koju je uputila SLAMA SRCA

Poznata pevačica i glumica se hrabro bori

Objavljeno:

Glumica Olivija Njutn Džon uputila je nadahnjujuću poruku obožavaocima dok nastavlja hrabru bitku sa četvrtim stadijumom karcinoma dojke.

Zvezda filma "Briljantin" rekla je da želi da se obrati javnosti kako bi pružila nadu posle ove teške godine za ceo svet.

U video-snimku objavljenom na Instagramu Olivija je rekla: - Samo želim da vam poželim najsrećnije i najzdravije praznične sezone. Proći ćemo kroz ovo. I ovo će proći -

Navela je da se nada da će "nam 2021. doneti nove stvari i bolje vesti".

- Treba samo održavati raspoloženje i razmišljati pozitivno - dodala je glumica.

Oliviji je prvi put dijagnostikovan rak dojke 1992. godine, i iako se činilo da je sve u redu nakon što je prošla hemoterapiju i mastektomiju, rak se vratio dve decenije kasnije.

Tačnije 2013. godine glumica je saznala da je po drugi put ima rak nakon saobraćajne nesreće, dok su lekari umalo propustili tumor nakon što su bol pripisali modricama.

Olivija je insistirala na dodatnom testiranju koje je kasnije potvrdilo da se rak vratio.

Međutim, 2018. godine zvezda je otkrila da joj je treći put dijagnostikovan rak, koji je napredovao do stadijuma 4 i proširio se na leđa tumorom koji je pronađen u dnu kičme.

Govoreći u januaru ove godine, Olivija je rekla da je koristila lekoviti kanabis i prirodne lekove, kao i konvencionalne lekove tokom svoje poslednje borbe sa ovom bolesti.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.