FILMSKI ZAPLET: SMRT, TROVANJE i BORBA oko vlasti! Sumnjiva SMRT producenta POPULARNE serije na NETFLIKSU!
Producent je otrovan, Foto: Profimedia

Brutalno ubistvo

FILMSKI ZAPLET: SMRT, TROVANJE i BORBA oko vlasti! Sumnjiva SMRT producenta POPULARNE serije na NETFLIKSU!

Policija je potvrdila da je jedan od saradnika osumljičen za smrt producenta

Objavljeno:

Lin Ći, predsednik kineske firme Yuzu Grup i producent koji je za Netflix radio TV seriju "Problem sa tri tela'' (''The Three-Body Problem"), preminuo je u 39-oj godini života.

Kako prenosi The Mirror, Ćija je navodno otrovao njegov saradnik. I policija je potvrdila kako je jedan od Linovih kolega glavni osumljičeni za producentovu smrt. Zasad je objavljeno samo prezime navodnog ubojice - Ksu - a dotični 39-godišnjak do daljeg ostaje u pritvoru.

Strani mediji pišu da je kineski producent verovatno otrovan nakon podele izvršne vlasti koja se očito nije svidela svim uključenim stranama - smrtonosno sredstvo podmetnuto mu je u šoljicu pu-erh čaja, koji je inače vrlo popularan u tradicionalnoj kineskoj medicini jer, između ostalog, pomaže kod probave, koristi se u lečenju arteroskleroze, prehlade, krvarenja i hepatitisa, a sadrži i visok nivo vitamina C.

Nesrećni producent nakon trovanja hitno je prebačen u bolnicu. Stanje mu je isprva bilo stabilno, no u petak je, nažalost, iznenada preminuo, objavio je Caixin Global.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.