HOLIVUD NOKAUTIRAN U KINI: Najveći SVETSKI hit ustuknuo pred KINESKOM OBALSKOM STRAŽOM! (VIDEO)
Gal Gadot, Foto: Printscreen

čudo neviđeno

HOLIVUD NOKAUTIRAN U KINI: Najveći SVETSKI hit ustuknuo pred KINESKOM OBALSKOM STRAŽOM! (VIDEO)

Premijera u Kini

Objavljeno:

Svetska premijera "Wonder Woman 1984" održala se u Kini ali, niko nije očekivao da će holivudski favorit za povratak ljudi u velike dvorane već na startu doživeti udarac i to od prilično neočekivanog rivala.

Tako je "Wonder Woman 1984" u prvoj nedelji prikazivanja u Kini zaradio 18,8 miliona dolara, što je ubedljivo manje nego prvi na listi najgledanijih filmova u tom periodu - a to je kineski akcioni "The Rescue".

Priča o spasilačkom odredu Kineske Obalske Straže zaradila je 34 miliona dolara, mada se i to ne smatra naročito dobrim, obzirom da brojke pokazuju da je u pitanju najslabija ukupna gledanost "predbožićnog" vikenda još od 2014. godine. Naravno za glavnog krivca ovakvog stanja smatra se pandemija koronavirusa.

Ni prvi film "Wonder Woman" nije postigao preterano dobre rezultate u Kini, zaradivši manje od 90,5 miliona dolara, 2017. godine. Sada postoji opasnost da novi doživljaji Gal Gadot prođu još gore, što bi, svakako, predstavljalo bolan udarac producentima jer u mnogim zemljama film neće čak ni biti pušten u uobičajenu distribuciju zbog "lokdauna" usled korone.

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.