ZATRUDNELA NA POLA SNIMANJA: Glumica se plašila da će dobiti OTKAZ, ali onda je njen KOLEGA našao REŠENJE (VIDEO)
Sve se na kraju dobro završilo, Foto: Printscreen/Youtube

uplašila se

ZATRUDNELA NA POLA SNIMANJA: Glumica se plašila da će dobiti OTKAZ, ali onda je njen KOLEGA našao REŠENJE (VIDEO)

Obratila se reditelju

Objavljeno:

Na pola snimanja filma "Ponoćno nebo", Felisiti Džouns je dobila vest koja joj je promenila život - otkrila je da je trudna. Pomislila je kako bi mogla da izgubi posao zbog toga, pa se sa strepnjom obratila reditelju filma i kolegi glumcu, Džordžu Kluniju.

- Bila sam uplašena da ću izgubiti posao. To se dešava mnogo češće nego što bi trebalo - izjavila je britanska filmska zvezda.

Nakon što ju je Kluni uverio da će svakako ostati deo ekipe, on i producent Grant Hezlou dogovorili su se da se kompjuterski ukloni trudnički stomak. Kada je sve to već odrađeno, Kluni se ipak predomislio.

- Došli su do moje prikolice i rekli da bi bilo bolje za film da je žena koju tumačim zaista trudna. Napravili smo male promene i nastavili tim tokom. Priča je dobila smisao - objasnila je glumica.

Inače, ona u "Ponoćnom nebu" glumi Sali, jednog od pet astronauta koji se vraćaju kući nakon dve godine u svemiru, a za to vreme, iako posada to ne zna, globalna katastrofa je učinila Zemlju nenastanjivom.

Naučnik, kog tumači upravo Kluni, mora da pronađe način kako da ih upozori na to. Ono što je njena trudnoća doprinela filmu, jeste to da njen lik ima nešto što ostali nemaju - tračak nade.

(Espreso.co.rs/B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.