10 FILMOVA SA POTPUNO NEOČEKIVANIM OBRTIMA: Ako ih niste GLEDALI, sad je PRILIKA (TREJLERI)
Zanimljivi filmovi, Foto: Printscreen

na ivici

10 FILMOVA SA POTPUNO NEOČEKIVANIM OBRTIMA: Ako ih niste GLEDALI, sad je PRILIKA (TREJLERI)

Uronite u ova filmska ostvarenja

Objavljeno:

OVE godine mnogi pred televizorom provode više vremena nego ikad, a ako vam je ponestalo ideja za filmove, tu je lista s Brightside-a, u kojoj su izdvojili neke od filmova s neočekivanim preokretima koji će vas do samog kraja držati prikovane za ekran.

1. Predestination/Predodređenje

U budućnosti su naučnici stvorili mašinu za putovanje kroz vreme, pa je sad moguće vratiti se u prošlost kako bi se ispravile pogreške i tako promenile posledice. Pratimo agenta koji odlazi na niz zamršenih putovanja kroz vreme kako bi sprečio buduće kriminalce da počine zločine, a njegov poslednji zadatak biće teži od očekivanog.

2. Side Effect/Nuspojave

Kad joj se muž vrati iz zatvora, Emili počne da pati od depresije, a psihijatar joj prepisuje novi eksperimentalni lek. Međutim, ono što Emili ne zna je da lek ima nuspojave koje će izazvati još veće probleme.

3. Fracture/Slom

Državni tužilac se nađe u neočekivanoj igri mačke i miša s bogatašem koji je ubio svoju ženu, ali se pokušava izvući od zatvora.

4. Wild Things/Divlja igra

17-godišnja Keli zaljubljuje se u svog profesora Sema i na sve načine bezuspešno pokušava privući njegovu pažnju, a kad joj to ne uspe, odlučuje da se osveti.

5. 1408

Slavni pisac Mike Enslin piše knjigu o natprirodnim pojavama. Zbog toga odlučuje provesti noć u zloglasnoj hotelskoj sobi 1408., a da pritom nema ni najmanju ideju o tome u kakvu će se noćnu moru uplesti.

6. 13 Sins/13 greha

Elliot je prodavač koji je zapao u dugove, a život mu se menja u trenutku kad dobije poziv u kojem mu se obećavaju bogate nagrade ako ispuni 13 izazova, ali situacija brzo poprima mračne tonove.

7. Kein System ist Sicher/Tko sam ja

Benjamin je mladi kompjuterski genijalac čiji se dosadni život iz korena menja kad se pridruži grupi hakera. Iako je na početku sve jako uzbudljivo, ubrzo shvata da se upleo u jako opasnu igru.

8. La piel que habito/Koža u kojoj živim

Svetski poznati hirurg Robert Ledgard otkriva kako da napravi veštačku ljudsku kožu. Iako je kolege lekare uverio da eksperimentiše samo na miševima, potajno drži zatvorenu mladu ženu koja je zapravo njegov pokusni kunić.

9. Smokin' Aces /As u rukavu

Kad mađioničar i bivši štićenik mafijaša odluči da svedoči na sudu, njegov život se okrene naopako. Mafija za njegovu glavu nudi milion dolara, a FBI se očajnički trudi da ga zaštititi.

10. Man on Ledge/Na rubu

Kad bivši policajac, optužen za zločin koji nije počinio, odluči da skoči u smrt, policijska ga psihološkinja od toga pokuša odgovoriti, no ubrzo uviđa da su njegovi motivi drugačiji od onog što se na prvi pogled čini.

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.