FRANŠIZA UZVRAĆA UDARAC: EVO kada stiže TREĆA sezona "Mandaloriana"
Nove avanture, Foto: Print Screen Youtube

stižu vesti iz daleke galaksije

FRANŠIZA UZVRAĆA UDARAC: EVO kada stiže TREĆA sezona "Mandaloriana"

Boba Fet i Asoka Tano dobijaju svoje serije

Objavljeno:

Din Đarin (Pedro Paskal) i Grogu (beba Joda) su tokom poslednje godine postali jedini od najpopularnijih likova u pop kulturi. Poslednja epizoda druge sezone je oduševila fanove, i ostavila ih bez reči, zato je logično da Dizni već uveliko sprema novu sezonu.

Premijera treće sezone “Mandaloriana” će početi da se emituje 25. decembra 2021. godine i autori nove sezone će ponovo biti Dejv Feloni i Džon Favrou. To znači da će se serija emitovati i početkom januara 2022. godine.

Mandalorian, Ratnik
foto: Print Screen /Youtube

Serija je jedno od najuspešnijih delova “Ratova zvezda”, pa je Dizni zbog toga odlučio da proširi svet ovih likova. Spremaju nove tri serije koje bi trebalo direktno da se povežu sa “Mandalorianom”.

Na samom kraju poslednje epizode 2. sezone otkriveno nam je da pred publiku i decembru sledeće godine (pretpostavlja se pre Mandaloriana) stiže serija “Knjiga o Boba Fetu”. Boba Fet (Temuera Morison) i Fenek Šend (Ming Na Ven) će biti glavni likovi i videćemo u kakve će se avanture upuštati kao vođe podzemlja Tatuina, ali i kako je Boba preživeo film “Povratak džedaja”. Druga serija koju je Dizni najavio je “Rendžeri Nove republike”, koja će predstaviti šta su tokom “Mandaloriana” radili predstavnici Nove republike i kako su pokušali da donesu mir galaksiji nakon pada Imperije. Pretpostavlja se da će glavna junakinja biti Mendova saveznica – maršal Kara Djun (Đina Karano).

Mandalorian, Ratnica
foto: Printscreen/Youtube

Treća serija se zove “Asoka” i trebalo bi da predstavi avanture učenice Anakina Skajvokera i moćnog džedaja – Asoke Tano (Rosario Doson). Ovu junakinju smo mogli da vidimo u animiranim serijama “Ratovi klonova” i “Rebels”, ali i u ključnoj epizodi druge sezone “Mandaloriana”.

Znamo da Dizni planira još niz serija koje će biti smeštene u svet “Ratova zvezda”. Među novim serijama se izdvajaju projekti “Andor”, o Kasijanu Andoru (zvezda filma “Rougue One”), kao i “Kenobi”, o nastavku avantura Bena Kenobija i Darta Vejdera.

(Espreso.co.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.