HITČINA U NAJAVI: NETFLIKS snima DOKUMENTARAC o NAJLUĐOJ porodici na PLANETI, svi jedva ČEKAJU da ga VIDE! (VIDEO)
Prema dosadašnjim informacijama, ovo ostvarenje osvanuće na platformi Netfliks, Foto: Printscreen

hit najava

HITČINA U NAJAVI: NETFLIKS snima DOKUMENTARAC o NAJLUĐOJ porodici na PLANETI, svi jedva ČEKAJU da ga VIDE! (VIDEO)

Upoznaćemo se sa tim kako izgleda jedan njegov dan, i na taj način steći potpuniju sliku o njemu privatno

Objavljeno:

Dejvid i Viktorija Bekam, sa svoje četvoro dece, ubrajaju se među najuticajnije porodice na planeti. Oboje su vrhunski profesionalci u svom poslu – fudbalu, odnosno modi, a poznato je da su se upoznali dok je ona bila deo sastava Spice Girls.

Stoga ne čudi što na njihov brak i pojavu niko ne ostaje ravnodušan, a ukoliko cenite njihov rad i vrednosti koje neguju, imamo za vas lepe vesti. Nakon dve decenije pod budnim okom javnosti i raznih kontroverzi, prema pisanju magazina The Sun, uskoro ćemo gledati dokumentarni film o njihovom životu. Prema dosadašnjim informacijama, ovo ostvarenje osvanuće na platformi Netfliks, a ukoliko želite da saznate više detalja, ostanite sa nama i u nastavku…

foto: Printscreen

U fokusu će se naći bivši fudbaler, kao i njegova supruga i deca, koji su učinili da postane to što danas jeste i bez čije podrške ne bi ostvario sjajne rezultate na terenu. Imaćemo priliku da prvi put vidimo fotografije koje do sada nisu prikazane u javnosti. Posebno je interesantno to što će priča biti ispričana iz dve perspektive – Dejvida kao uspešnog biznismena danas, i fudbalera nekada. Upoznaćemo se sa tim kako izgleda jedan njegov dan, i na taj način steći potpuniju sliku o njemu privatno.

foto: Printscreen

Za produkciju će biti zadužen Studio 99, što je bilo i za očekivati, s obzirom na to da je Dejvid Bekam jedan od osnivača istog.

foto: Printscreen

Dok iščekujemo potvrdu ove informacije od samog Netfliksa i datum premijere, nadamo se da će ovo biti sjajna prilika da ovu porodicu sagledamo iz jednog potpuno novog, ličnijeg ugla…

Bonus video:

(Espreso.co.rs/City magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.