AKO TRAMP POBEDI MNOGI ĆE POBEĆI IZ AMERIKE: Najveće ZVEZDE već PAKUJU kofere, ovo su njihove DRAMATIČNE OBJAVE
Želimo živeti u državi u kojoj se poštuju zakoni i ljudska prava, Foto: Printscreen

panika

AKO TRAMP POBEDI MNOGI ĆE POBEĆI IZ AMERIKE: Najveće ZVEZDE već PAKUJU kofere, ovo su njihove DRAMATIČNE OBJAVE

Ako 'oni' (Trampovi) pobede, verovatno ćemo svi umreti ili postati sluge i sluškinje

Objavljeno:

Supružnici Džon Ledžend i Kristi Tigen, Brus Springstin i Toi Li - ovo su samo neke od zvezda koje su izjavile kako će razmisliti o napuštanju SAD ako Donald Tramp osvoji drugi mandat na predsedničkim izborima 2020. Svi oni nadaju se da će demokrata Džo Bajden pobediti i preuzeti vođstvo Sjedinjenih Država.

Oštar Trampov kritičar, pevač Džon Ledžend, kaže kako će ozbiljno razmisliti o preseljenju svoje porodice u inostranstvo ako Tramp ostane na vlasti još četiri godine.

- Svako malo pomislim na to... Ovde smo rođeni i odrasli, ovde su naše porodice i bilo bi nam teško otići, ali bojim se da uz vođu koji pokušava uništiti demokratiju nemamo drugih opcija. Želimo živeti u državi u kojoj se poštuju zakoni i ljudska prava, a ako Amerika ne postane takvo mesto, ljudi će morati početi razmišljati o odlasku negde drugde. To je uistinu uznemirujuće i zabrinjavajuće - izjavio je muzičar i suprug manekenke Krisi Tigen. Ona je pak na Tviteru objavila: "Ako 'oni' (Trampovi) pobede, verovatno ćemo svi umreti ili postati sluge i sluškinje".

S njima se slaže i roker Tomi Li, osnivač i bubnjar benda Motli Kru.

- Čoveče, kunem se Bogom, ako Tramp pobedi, idem u Veliku Britaniju i ne vraćam se, bežim odavde! Ma vratiću se u svoju domovinu, u Grčku, kupiću kuću na jednom od ostrva - rekao je muzičar koji je rođen u grčkoj prestonici Atini.

Sličan plan ima i rok legenda Brus Sprinstin: "Ako Tramp bude ponovno izabran - što se valjda neće desiti, ipak predviđam da će izgubiti - ali ako dobije izbore - vidimo se na prvom sledećem letu".

Podsetimo, pevačica Majli Sajrus te glumci Semjuel L. Džekson, Vupi Goldberg i Šelsi Hendler još su za vreme prošlih predsedničkih izbora pretili kako će otići iz SAD ako Tramp pobijedi Hilari Klinton, no ipak su ostali. Hoće li ovaj put biti drugačije, pokazat će vreme.

A da je čekanje izbornih rezultata pravo "kidanje živaca", na Instagramu je pokazala reperica Kardi B, koja je, kaže, ustala u pet sati kako bi glasala za Džoa Bajdena. Naime, objavila je video u kojem istovremeno puši tri cigarete, a pratiteljima je poručila da svakako izađu na birališta.

Na društvenim mrežama oglasila se i glumica Šeron Ston: "Jesam li ja jedina koja gleda izbore i plače?", dok se njezina kolegica Elizabet Benks požalila kako od muke samo besomučno korača tamo-vamo: "Barem ću potrošiti sve te silne kalorije od pojedenog sladoleda".

#ElectionDay2020

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.