OVOM PRESUDOM KARIJERA ČUVENOG GLUMCA JE TOTALNO UNIŠTENA: Njegova UNIŠTITELJKA napravila ŽURKU i SLAVILA
Zauvek će biti 'poznat' kao muškarac koji tuče žene, Foto: Profimedia

sudski rasplet

OVOM PRESUDOM KARIJERA ČUVENOG GLUMCA JE TOTALNO UNIŠTENA: Njegova UNIŠTITELJKA napravila ŽURKU i SLAVILA

Nakon svega, njegov povratak na posao bio bi ekvivalentan usponu na Mont Everest, ali bez kiseonika

Objavljeno:

Nakon što je Džoni Dep (57) u ponedeljak na sudu u Velikoj Britaniji izgubio parnicu protiv tabloida The Sun, koji je o njemu pisao kao o porodičnom nasilniku i zlostavljaču žena jer je 12 puta fizički nasrnuo i pretukao bivšu suprugu Amber Herd, zbog čega je on tražio čak pet miliona funti odštete za klevetu, glumica ima puno pravo na likovanje.

foto: Reuter

Čim je čula da je pobedila u dugoj i mučnoj sudskoj borbi protiv junaka filmova "Pirati s Kariba" i "Edward Makazoruki", 34-godišnja glumica organizovala je proslavu na koju je pozvala članove porodice i najbliže prijatelje, koji su joj bili bezrezervna podrđka u slučaju koji je budno pratio ceo svet.

Birthday ride! @omgcort

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

U Amberinu vilu u Los Anđelesu u ponedeljak su se od ranoga jutra neprestano "slivali" gosti - glumica ih je sve dočekivala suznih očiju, ali i s velikim osmehom na licu, dok su joj oni čestitali nakon presude suda u njenu korist i uručivali poklone, među kojima je bio i golemi balon u obliku boce šampanjca.

Inače, Dep namerava da se žali na sudsku odluku koja će mu, smatraju mnogi, uništiti karijeru.

- On je čudovište - rekao je sudija koji je vodio postupak, prenosi Dejli mejl.

foto: EPA-EFE/NEIL HALL

- Nakon svega, njegov povratak na posao bio bi ekvivalentan usponu na Mont Everest, ali bez kiseonika i da to radi bos i u gaćama... Reputacija mu je nepovratno uništena. Zauvek će biti 'poznat' kao muškarac koji tuče žene. O tome će ga ispitivati u svakom intervjuu. Ovo je za njega velika lična katastrofa, niko u Holivudu neće hteti da rizikuje i radi s njim - komentarisao je stručnjak za upravljanje kriznim situacijama Mark Borkovski.

Dodaje kako Depu jedinu nadu mogu pružiti najverniji obožavaoci koji će ga možda nastaviti podržavati uprkos ovoj poražavajućoj presudi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.