U KRAGUJEVCU! Predata lista koalicije Za kraljevinu Srbiju!
POKS

KAMPANJA

U KRAGUJEVCU! Predata lista koalicije Za kraljevinu Srbiju!

"Kragujevac je bio naša prestonica, vreme je da postane naš glavni grad", poručio je Čikiriz

Objavljeno:

Gradska izborna komisija u Kragujevcu proglasila je izbornu listu "Za kraljevinu Srbiju - Kragujevac moj glavni grad", Koalicije "Za kraljevinu Srbiju", koju čine Pokret obnove Kraljevine Srbije, Monarhistički front Vladimira Karađorđevića i Srpski monarhistički pokret.

"POKS Kragujevac je dobio snažnu podršku Kragujevčana i u rekordnom roku skupio potpise za podršku našoj listi odborničkih kandidata. Takvo poverenje nećemo izneveriti, jer će odbornička grupa POKS u Skupštini grada Kragujevca ispuniti data obećanja", rekao je zamenik predsednika POKS Mirko Čikiriz.

On je naveo da će POKS voditi pozitivnu kampanju sa osnovnim ciljem da zaposli što više Kragujevčana, da grad, prigradska naselja i sela dobiju bolje sadržaje i lepši izgled i da se u korektnoj kampanji nametne kvalitetom dobrih projekata, od kojih će svaki Kragujevčanin imati dobitak.

"Kragujevac je bio naša prestonica, vreme je da postane naš glavni grad", poručio je Čikiriz.

Izborna lista Koalicije "Za kraljevinu Srbiju" predata je tokom vikenda i u Bečeju, a očekuje se da će uskoro biti predate liste i u drugim gradovima i opštinama širom Srbije, saopštio je POKS.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.