Dačić: Govorite istinu, nemojte davati lažna obećanja
Ivica Dačić, Foto: Beta

Beogradski izbori 2018.

Dačić: Govorite istinu, nemojte davati lažna obećanja


On je naveo da se SPS, baštineći ideje komunista i njihove rezultate u izgradnji zemlje, dosledno zalaže za politiku ravnomernog regionalnog razvoja

Objavljeno:

Govorite ljudima istinu i nemojte davati lažna obećanja, radite u interesu građana i rešavajte njihove probleme, poručio je danas lider SPS Ivica Dačić na završnom predizbornom skupu liste SPS-JS u Lazarevcu.

Kako je rekao, on sam je posvećen ozbiljnom državničkom poslu i odbrani interesa Srbije u svetu, ali ne brine ni za partiju ni za kampanju, jer "imaju odgovorne ljude, koji znaju svoj posao".

- Siguran sam da će oni sutra tako odgovorno i posvećeno voditi grad i brinuti o svakom čoveku. Kao što ja vodim spoljnu politiku - jasno, čvrsto i odlučno, tako će isto Aleksandar Antić i njegov tim da sutra vode Beograd - poručio je Dačić, a navodi se u saopštenju.

On je naveo da se SPS, baštineći ideje komunista i njihove rezultate u izgradnji zemlje, dosledno zalaže za politiku ravnomernog regionalnog razvoja.

- Smejali su nam se što smo imali Fond za razvoj, koji je imao zadatak da ravnomerno ulaže sredstava i razvija sve regione podjednako, da ne bismo imali puste delove zemlje, što je danas veliki problem za odbranu Srbije - kazao je Dačić.

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je da je Lazarevac "dao sve za Srbiju, pre svega vodu i zemlju" i poručio da će se lista SPS-JS boriti da vrati bar nešto Lazarevcu i njegovim građanima. Zato se, kaže, zalažu za decentralizaciju i da Lazarevac odlučuje za sebe, "a ne da čeka da im Beograd rešava probleme".

Poručio je da će se ta lista posvetiti posebnu pažnju posvetiti stvaranju uslova za veće zapošljavanje žena, jer one nemaju priliku da se zaposle, s obrizom na to da u Lazarevcu većina stanovnika radi u Kolubari, i to uglavnom muškarci.

- Dovešchemo investitore koji će prevashodno angažovati žensku radnu snagu - rekao je Marković.

Bonus video:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.