Krompiruša, Foto: Printscren/Youtube/Cooking Time

za ukućane

KROMPIRUŠA BEZ KORA KAO STVORENA ZA DANE POSTA: Kada je OKUSITE zaboravićete na TRADICIONALNU (RECEPT)

Pita koja će vam oduzeti dah

Objavljeno: 08.03.2022. 12:20h

Krompiruša bez kora je fantastičan izbor za ukusan početak dana!

FOTO: Printscreen/Youtube/ Nefis Yemek Tarifleri
FOTO: Printscreen/Youtube/ Nefis Yemek Tarifleri
FOTO: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny
FOTO: Printscreen/Youtube/Home kitchen with Danny

1 kg kg krompira

1/2 solje kukuruznog brašna 1 šolja običnog brašna 1/2 šolje ulja 1/2 kesice praška za pecivo 2 kašicice soli 1 dcl kisele vode Ravna kašičica bibera

Priprema:Krompir i luk izrendajte i posolite, pa ostavite da iz njih izađe suvišna voda. Ocedite ih, dodajte ostale sastojke, pa sipajte u podmazan pleh i pecite pola sata na 200 stepeni.

(Espreso / Najžena)