Foto: Instagram printscreen/ka_lu240721

užas!

KAD KOZMETIČKI TRETMAN KRENE PO ZLU: Zbog VEŠTAČKIH TREPAVICA SKORO SLEPA! Jezivo! (VIDEO)

Devojka je operisala oba oka nakon što joj je kozmetičarka pogrešno stavila veštačke trepavice

Objavljeno: 25.02.2022. 18:56h

Veštačke trepavice doživele su veliku popularnost tokom poslednjih godina. Bilo da se radi o drogerijskom proizvodu ili redovnim tretmanima kod kozmetičarke, mnoge devojke čak ni ne mogu bez njih.

Stručnjaci, kozmetičari, dermatolozi i drugi, nekoliko puta su polemisali o lepku koji se stavlja na trepavice: da li je štetan, zanemarljiv ili opasan.

Ipak, jedna devojka snimila je video u kom pokazuje da je zadobila teške povrede nakon što joj je kozmetičarka pogrešno zalepila veštačke, odnosno "svilene" trepavice. Deusa Kanon, devojka iz Brazila, morala je da se podvrgne operaciji, a na mrežama kruži snimak na kom medicinski radnik pokušava da joj skine trepavice.

Osim toga, na snimku se vidi da se vata zalepila za lepak koji je na trepavicama, kao i da devojka ne može da otvori oko.

Iako se sve dogodilo u decembru prošle godine, Deusa je odlučila da sada pokaže kako je sve izgledalo. Onaj je zbog lepka koji joj je stavljen imala opekotine drugog stepena, a potom je usledila operacija oba oka.

Lekari su rekli da postoji rizik od oštećenja njene rožnjače, a Deusin momak tvrdi da niko iz pomenutog salona nije želeo da pozove lekare kada su saznali za ovaj događaj.

"Bilo je nehumano, nisu čak ni zvali da ponude bilo kakvu pomoć. Bila je očajna, u bolu, osećala se veoma loše, nosi povez na jednom oku. Kozmetičarka je rekla da je koristila tri vrste lepka jer se tako radi proceuda, a kasnije je videla da je lepak pomešan sa jakim vezivnim sredstvom", napisao je Deusin momak na mrežama.

"Postaviću i objaviti šta se desilo, želim pravdu. Neću da ćutim, čak i ako zaprete", saopštila je ova devojka, a strani mediji prenose da još uvek nije poznato da li je podnela tužbu protiv kozmetičarke.

Pogledajte:

(Espreso / Mondo)